Hlavní obsah

Pořiďte si pohodlné kalhoty, využijete je nejen v létě

Novinky, lin

Jednoduchým pomocníkem, když se v létě chcete cítit komfortně a zároveň elegantně, jsou volné kalhoty. Pokud si vyberete správný střih, vykouzlí vám postavu, o které se vám ani nesnilo. Navíc se dají pořídit i za pár stovek.

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 799 Kč. Mango, 899 Kč. Stradivarius, 549 Kč

Článek

Vzorované kalhoty jsou trendy. Navíc je unosíte společně s koženou bundou i na podzim. Stačí si jen vybrat vzor, který se vám líbí.

Proužky, proužky, proužky!

Pokud hledáte elegantní obdobu volných splývavých kalhot, vyberte si ty s proužky. Jsou nadčasové, elegantní a budou se vám snadno kombinovat. Jako svršek můžete zvolit jakýkoli jednoduchý top v bílé, modré, černé, červené nebo béžové barvě. Kabelku zvolte výraznější, můžete ji klidně sladit s rtěnkou.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 699 Kč. Esprit, 1699 Kč. F&F, 499 Kč. Marks&Spencer, 1299 Kč. Mango, 899 Kč

Květované

Květovanou klasiku ženy milují. Výhodou lehkých letních kalhot je, že vám v nich nebude horko a budete se cítit příjemněji než v šortkách nebo krátké sukni. Pozor si ale dejte na velké vzory květin, které mají tendenci rozšiřovat nohy.

Foto: Archiv firem

Zleva: Esprit, 699 Kč. Cellbes, 599 Kč. H&M, 799 Kč. F&F, 379 Kč, F&F, 399 Kč

Decentní vzory

Pokud si nepotrpíte na přílišnou extravaganci, pořiďte si kalhoty s drobnějším vzorem, který lichotí postavě. Širší nohavice skryjí větší lýtka, lehce harémový střih sedu zase stehna. Stačí doladit obyčejným bílým nátělníkem a máte outfit za pár korun hotový.

Foto: Archiv firem

Zleva: F&F, 399 Kč. Takko, 269 Kč. Takko, 269 Kč. Takko, 349 Kč. Zoot, 2490 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám