Hlavní obsah

Trápí vás malá ňadra? Vyberte si plavky, které z nich udělají přednost

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K létu plavky zkrátka patří. Jejich vybírání ale mnohdy není jednoduché. Téměř každá žena se potýká s tělesnými nedostatky, které se v plavkách zkrátka schovat nedají. Kromě nadváhy mnohé řeší například i malá prsa. To ale nemusejí, existují totiž lichotivé střihy, které na drobném hrudníku naopak vyniknou. Ne nadarmo se říká, co je malé, to je hezké.

Foto: Profimedia.cz

Nestyďte se za malá prsa a vytěžte z nich maximum.

Článek

V dnešní době už neexistuje nedostatek, se kterým by si správné oblečení, make-up nebo v extrémních případech plastika neporadila. Stejné je to s velikostí ňader.

Volánky

Volánky dokážou dodat objem tam, kde chybí, to samé platí i o výrazném zdobení. Pokud chcete plavky, které budou pohodlné, a přitom budou působit žensky, pořiďte si právě takové.

Pro extra objem se můžete poohlédnout na internetu po tzv. 3D modelech plavek, které dokážou vaše vnady zvětšit opticky až o dvě velikosti.

Foto: Profimedia.cz

Plavky

Push-up

Malá prsa jsou krásná taková, jaká jsou a žádný push-up efekt nepotřebují. Pokud si ale připadáte lépe, když vaše křivky působí objemněji, a cítíte se tak sebevědoměji, klidně po push-up podprsence plavek sáhněte.

Dojem můžete umocnit výraznými barvami, které přitáhnou žádanou pozornost. Ženy, které chtějí úmyslně provokovat, pak mohou sáhnout i po zvířecích vzorech nebo rudé barvě.

Foto: Profimedia.cz

Plavky

Výrazné střihy

Výhodou malých ňader je, že jejich majitelky bývají často štíhlé. Mohou si tak dovolit extravagantnější střihy, které na těle skvěle vyniknou.

Letošním trendem jsou jednodílné plavky, jejichž různé obdoby najdete snad ve všech velkých řetězcích. Pokud se za malé vnady nestydíte, sáhnete po modelu s hlubokým výstřihem. Skvěle také vypadají nejrůznější šněrovačky a průstřihy na bocích.

Foto: Profimedia.cz

plavky

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám