Hlavní obsah

Espadrilky vládnou létu. Čím barevnější jsou, tím lepší

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Španělské plátěné boty espadrilky jsou již několikátou letní sezónu v módě. Není divu, jsou pohodlné, prodyšné a skvěle se hodí ke každému letnímu outfitu. Seženete je ve všech barevných variantách i vzorech, můžete si vybrat nízkou provázkovou podrážku nebo boty na klínku.

Foto: Archiv firmy

Barevné espadrilky jsou hitem letošního léta (Urbanlux).

Článek

Espadrilky jsou na módní scéně již pár let. Letos ale výrobci přicházejí s novými variantami. Koupit si tak můžete nejen pestrobarevné varianty, ale také modely se šněrováním, na podpatku nebo v metalických odstínech.

Nosit je můžete ke krátkým letním šatům, skvěle vypadají i v kombinaci s maxi šaty. Stejně tak si je můžete obout k roztrhaným džínům nebo denimovým šortkám.

Výhodou espadrilek je, že se vám v nich nebude potit noha, proto si je můžete přibalit do kufru i v případě, že se chystáte na dovolenou do tropů. Zároveň vám klasické uzavřené modely budou chránit chodidla, můžete je tak obout i do divočejší přírody.

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Na podpatku

Potřebujete prodloužit postavu, ale nechcete se vzdát pohodlí? Pořiďte si espadrilky na podpatku. Nízký klínek zaručí dokonalou stabilitu, a přesto dá vyniknout vašim nohám, vysoký podpatek se zase hodí k rozevlátým letní šatům. Doplňte kabelkou v podobném duchu a máte outfit hotový.

Foto: archiv firem

Zleva

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Sukně, bez kterých se letos neobejdete

Se vzrůstajícími jarními teplotami přichází čas sukní. Pokud pokukujete po nových kouscích, vyberte si takové, které unosíte napříč sezónami. Letošní rok se...

Výběr článků

Načítám