Hlavní obsah

Celebrity v plavkách aneb Jaké jsou aktuální trendy

Novinky, Linda Humlová

Zima je letos dlouhá. I proto se mnohé herečky či modelky rozhodly vyrazit za sluncem do exotických destinací. Na pláži se pak předvádějí v plavkách z nejnovějších kolekcí. My se tak můžeme inspirovat, jaké plavky si na letošní sezónu pořídit.

Foto: Profimedia.cz

Letošní trendy přejí jednodílným plavkám.

Článek

Zatímco u nás si na plavkovou sezónu budeme muset ještě chvíli počkat, za oceánem je to jinak. Mnohé celebrity už se hrdě procházejí po plážích ve více či méně odhalujících plavkách.

Jednodílné

Letošní hit číslo jedna jsou rozhodně jednodílné plavky. Pokud si ale myslíte, že je to nuda, tak jste na velkém omylu. Letošní modely nabízejí spoustu průstřihů na bocích i bříšku, stejně tak i odvážné výstřihy v dekoltu či na zádech.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Odvážné 

Průstřihy, výstřihy i nejrůznější šněrování, vše je letos dovoleno! Je jen na vás, na jakou část těla chcete upozornit, zda umístíte šněrování na bok či dekolt.

Bikin se rozhodně nemusejí bát ani ženy s plnějšími křivkami. Noste svá kila hrdě, stejně jako to dělá plus size modelka Ashley Grahamová.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Retro

Retro bikiny se vracejí ve dvou variantách. Zatímco první zahrnuje jednoduché pasové kalhotky a decentní podprsenkový top, druhá je odvážná a nese se ve znamení 90. let.

Pro sexy variantu si vyberte plavky posazené výše na bocích. Poutají pozornost na nohy, které se tak i opticky prodlouží. Pokud jsou vaší problematickou partií boky, sáhněte po jednodílné variantě plavek, které boky díky pružnému materiálu stáhnou a vy budete působit štíhleji.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Minimalistické

Ráda poutáte na pláži pozornost svým skvěle vypracovaným tělem? Letos můžete zajít ještě dál. Trend minimalistických bikin je právě v kurzu. Pořiďte si jednoduché trojúhelníčkové plavky, které zakryjí jen to nejnutnější.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Gigi Hadidová, královna módního světa

Minulý rok se v módních kruzích nesl ve znamení modelky Gigi Hadidové a vypadá to, že letos tomu nebude jinak. Její kariéra roste raketovou rychlostí a jméno...

Kalhotový kostým sluší všem ženám

Klasická kombinace kalhot a saka, inspirovaná pánským oblekem, patří do dámských šatníků od dob návrháře Yvese Saint Laurenta, který tento komplet proslavil....

Výběr článků

Načítám