Hlavní obsah

Hvězdy filmové i hudební scény a poušť - to je Coachella

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se ptáte, co dokáže nalákat slavné osobnosti i nejpopulárnější modelky do vyprahlé kalifornské pouště, odpověď zní Coachella. Tento hudební festival se každoročně stává jednou z nejdůležitějších událostí módního světa. Důležitější než to, kdo hraje na pódiu, je zjištění, co si kdo oblékl na sebe.

Foto: Profimedia.cz

Festival Coachella přiláká každoročně velký počet celebrit (uprostřed modelka Alessandra Ambrosio).

Článek

Celosvětově známý hudební festival Coachella, konající se v americkém městě Indio v Kalifornii, se pravidelně nese zejména ve znamení popové hudby. Letos se do programu zařadily celebrity a kapely se zvučnými jmény, jako jsou Lady Gaga, Radiohead, Kendrick Lamar, Lorde nebo Dj Snake.

Zatímco se pódia otřásala v základech pod náporem tanečních i světelných vystoupení, v publiku se to jen hemžilo známými herci a herečkami, modelkami a blogerkami. Ti všichni se na akci připravují i několik týdnů dopředu. Do příprav patří nejen vytrénované tělo, ale i zářící pleť a správný výběr oblečení. Podívejte se, po jakých kouscích sahaly známé osobnosti nejčastěji.

Průhledné materiály

Průsvitných topů a šatů bylo letos na festivalu k vidění mnoho. Výhodou těchto lehkých materiálů je, že v nich celebritám nebylo horko, navíc mohly ukázat své vyrýsované postavy.

Foto: Profimedia.cz

Coachella

Růžová a volánky

Barvou letošního roku je růžová, a proto není divu, že mnoho blogerek sáhlo právě po této barvě. Kdo přidal volánky, byl za hvězdu, protože i ty jsou letos mimořádně trendy.

Foto: Profimedia.cz

Coachella

Zkrácené svršky

Krátký top a k tomu kraťasy nebo sukně do pasu. Tak by se dala shrnout uniforma většiny žen, které na Coachellu jezdí. Sexy svršek ukáže jen tolik holé kůže, kterou si na festivalu mohou dovolit, zatímco pasový spodek schová bříško a zaručí pohodlí.

Foto: Profimedia.cz

Coachella

Nesmrtelný denim

K vidění byly i nejrůznější kousky z džínoviny. Klasické kraťasy a denimové bundy celebrity oživily i netypickými modely. Příkladem byla popová královna Rihanna, která oblékla džínové šaty s vysokými rozparky.

Foto: Profimedia.cz

Coachella

Reklama

Související témata:

Související články

Probuďte jaro v šatníku s růžovou barvou

Růžová barva je v aktuální sezóně opět v módě. V obchodech často naleznete různorodé kousky v pastelových barvách, kterým dominuje právě růžová. Ať už si...

Jaké boty nosit k jarním šatům

Sezóna šatů pomalu začíná. Než budete moci zcela odložit punčocháče, ukážeme vám, jak lze kombinovat různé druhy bot s jarními šaty. V letošním roce se barvám...

Výběr článků

Načítám