Hlavní obsah

Bílé tenisky můžete obout ke kalhotám, sukním i k velké večerní róbě

Novinky, Linda Humlová

Málokdo by si svůj botník dokázal představit bez bílých tenisek. Nejenže jsou univerzálním kouskem, který z módy jen tak nevyjde, dají se snadno kombinovat s většinou oblečení z vaší skříně. Pokud své bílé tenisky ještě nemáte, nebo už je na nich znát zub času, je nejvyšší čas pořídit si nové.

Foto: Profimedia.cz

Bílé tenisky jsou módním hitem. Ladí s kalhotami, sukní i šaty.

Článek

Spojení příjemného s užitečným, to jsou bílé tenisky. Nejenže jsou extrémně pohodlné, můžete je nosit ke sportovnímu i elegantnímu oblečení. Pokud o ně budete pečovat a čistit je, vydrží vám i několik sezón.

Jestli jste se vrhla do jarního úklidu botníku a bílé tenisky vám v něm chybí, podívejte se po nových. Přinášíme návrhy, k čemu je nosit.

Sportovní look

Čeká vás dlouhá cesta, volný víkend nebo prostě jen procházka po městě? Pak si oblékněte oblíbenou mikinu, pohodlné džíny a k tomu bílé tenisky. Nebyl čas se namalovat a umýt si hlavu? Nevadí, nasaďte si kšiltovku a sluneční brýle, které schovají rozespalé oči i kruhy pod očima.

Foto: Profimedia.cz

1)

Nesmrtelná černobílá kombinace

Budík, odchod práce, vyřizování po městě a nakonec cvičení, známe to všechny. Někdy potřebujeme vypadat upraveně, ale přitom víme, že nás toho přes den čeká až moc.

Zapomeňte na podpatky a pořiďte si designové tenisky, které zaručí, že budete vypadat trendy a přitom si na kostkách nezvrtnete nohu. Doplňte je dalšími stylovými, ale zároveň pohodlnými kousky, jako jsou legíny a delší svetr. K tomu přidejte výrazný plášť v metalickém odstínu a jednoduchý černý batoh, do kterého se vejdou věci na cvičení i těžký notebook. Díky tomuto looku budete vypadat stylově, navíc vám umožní zvládnout všechno, co si zamanete.

Foto: Profimedia.cz

1)

Sukně není překážkou

I zarytým příznivkyním elegantního oblečení doporučujeme vystoupit z komfortní zóny a pořídit si tenisky. Samozřejmě nenavádíme nosit pestrobarevné trekové tenisky k sukním, mluvíme o kožených bílých teniskách, které přidají outfitu na nenucené eleganci, jako u Karolíny Kurkové.

Foto: Profimedia.cz

1)

V teniskách na galavečer

Bílé tenisky lze kombinovat i k večerním róbám. Tento trend se určitě nebude líbit všem, proto lze doporučit jen opravdovým módním znalkyním, které vědí, co si mohou a nemohou dovolit.

Nejlepší je pořídit si šaty bez zbytečných příkras v podobě kamínků a různých aplikací, k tomu volit streetstylové doplňky, jako je kabelka s nápisem nebo náušnice se zajímavým tvarem.

Pokud se vám trend stále nelíbí, stačí tenisky vyměnit za podpatky, a máte hotovo.

Foto: Profimedia.cz

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám