Hlavní obsah

Svatební šaty letošního roku se nesou ve znamení něhy i provokace

Novinky, Linda Humlová

Konec zimy se většinou nese ve znamení hubnutí do plavek nebo do svatebních šatů. Počínající jaro totiž pomalu a jistě předznamenává svatební sezónu. Ať už vybíráte svatební šaty, nebo se na to teprve chystáte, trendy pro letošní rok vás rozhodně nesmí minout, je totiž z čeho vybírat.

Trendy ve svatebních šatech pro letošní rok Video: Novinky

 
Článek

Prohlížení svatebních alb patří zejména mezi ženami k oblíbeným činnostem. Každá  chce ve svatební den zářit v jedinečných šatech, na které bude celý život vzpomínat.

Pokud letos plánujete svatbu, inspirujte se našimi tipy, díky kterým budete nepřehlédnutelná.

Něžná v růžové

Barva pro letošní rok zní baby pink. I když se jedná o světle růžovou, se kterou se setkáváme zpravidla u oblečků pro batolata, tak věřte, že dokáže být velmi svůdná! Vyniknou v ní totiž jak blondýnky, tak brunetky. Navíc, jak říká Marie Nováková, ředitelka salónu Adina: „Nevěsty jsou díky této barvě za originální princezny.”

Foto: Profimedia.cz

Šaty z kolekce návrháře Mark Zunino

Jděte s kůží na trh

Ačkoli jsou větší výstřihy v oblasti dekoltu stálicí svatebních šatů, pokud chcete být rafinovaná nebo neoplýváte zrovna bujným hrudníkem, volte odhalená záda. Právě ta jsou totiž společně s krajkou v letošním roce trendem číslo jedna.

Nejenže tak upozorníte na ladné křivky dámského těla, ale odpadnou vám i starosti s hlídáním dámských partií před fotografem.

Dalším prvkem, jak dát kůži na obdiv, ale přesto nepůsobit prvoplánově, je tzv. off-shoulder look, který dává vyniknout holým ramenům. Volit můžete buď modely šatů se spadlými ramínky, nebo jen korzetové bez ramínek.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty: Pronovias

Foto: Profimedia.cz

Off-shoulder look v kolekci návrháře Marka Zunino

Odhalená zahalená

Nahá kůže je zkrátka v módě. Pokud vám ale v odhalování brání stud nebo tělesné nedostatky, a přesto se vám trend líbí, je tu řešení. Stejného efektu docílíte pomocí béžové látky, se kterou můžete podšít jakoukoli krajku, případně si zvolit model, který je již takto důmyslně vyřešen.

Setkat se tak můžete i s šaty, které vypadají, jako by vás zakrývala pouze delikátní krajka. V případě, že se vám odhalovat nechce, sáhněte po šatech s dlouhým rukávem, které působí sofistikovaně, a navíc jsou trendy.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty: Mark Zunino

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám