Hlavní obsah

Supermodelky, které zastavily čas

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevily elixír mládí, nebo u nich doopravdy platí, že stárnou do krásy? Vypadá to na druhou možnost. Supermodelky, které svět objevil v 90. letech minulého století, jsou totiž v modelingu stále velmi aktivní. Většina z nich bere zakázky i 25 let po vrcholu své kariéry a co víc - od té doby se mnohé téměř nezměnily.

Foto: Profimedia.cz

Jak šel čas se světoznámými supermodelkami? Na fotce Naomi Campbellová, Claudia Schifferová a Christy Turlingtonová. Od dob své největší slávy se vzhledem příliš nezměnily.

Článek

Nemine rok, kdy by světová média nezatajovala dech nad třiašedesátiletou Christie Brinkleyovou, která, dá se říct, vypadá po šedesátce lépe jak před pětadvaceti lety.

Statečně jí ovšem sekunduje i kolegyně Helena Christensenová, která sice ještě neoslavila padesátku, nicméně když člověk porovná fotky z 90. let a novější, zatají se mu dech. Jak je možné, že tyto ženy vypadají lépe a lépe?

Nejsou ale samy. Výjimkou nejsou ani oblíbená Christy Turlingtonová či Cindy Crawfordová, v jejíchž šlépějích zřejmě půjde její stejně půvabná dcera Kaia.

Další dámy není třeba vyjmenovávat. Podívejte se sami, kterým světovým topmodelkám to sluší stejně jako zamlada.

Foto: Profimedia.cz

Christie Brinkleyová - 1994 a 2014.

Foto: Profimedia.cz

Helena Christensenová - 1996 a 2017.

Foto: Profimedia.cz

Christy Turlingtonová - 1992 a 2016.

Foto: Profimedia.cz

Cindy Crawfordová - 1998 a 2017.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová - 1994 a 2016.

Foto: Profimedia.cz

Linda Evangelista - 1996 a 2016.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Campbelová - 1995 a 2017.

Foto: Profimedia.cz

Tyra Banksová - 1999 a 2016.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám