Hlavní obsah

Elegantní šperky potěší každou ženu

Novinky, Eva Dvořáková

Blíží se svátek všech zamilovaných, den, kdy ženy od svých drahých poloviček očekávají přinejmenším alespoň malou pozornost, sladkost nebo dárek. Nicméně 14. února je i vhodná příležitost pro ženy, jak svého partnera překvapit svůdným prádlem. Muži zas své partnerky mohou zkrášlit speciálním valentýnským šperkem, kterým rozhodně nic nezkazí.

Foto: Profimedia.cz

Ženu potěší i malá pozornost.

Článek

Na 14. února každoročně připadá svátek svatého Valentýna. Ačkoliv mnoho lidí tvrdí, že tento den neslaví, pravdou je, že po sametové revoluci se stal velmi populárním. Všeobecně ho slaví především mladší páry. Ženy šperk, který je nejčastěji věnovaným dárkem, s radostí přivítají. Inspirujte se.

Foto: Archiv firmy

Pojměte Valentýna netradičně. Zkuste například Jelenní šperky. Značka představila unikátná kolekci s názvem Jelentýn.

Foto: Archiv firmy

Značka Ti Sento Milano ve své kolekci stříbrných šperků nabízí také sérii náhrdelníků a náramků s ozdobnými písmeny, které jsou usazené v lůžku pokrytém třpytivými kubickými zirkony. Stříbrný náramek stojí 2499 Kč.

Foto: Archiv firmy

Značky Dyrberg Kern letos vsadila na elegancni. 1. Náušnice, 2799 Kč. 2. Prsten, 2249 Kč. 3. Náramek, 1549 Kč. 4. Prsten, 2499 Kč. 5. Náušnice, 1549 Kč.

Darujte srdce

Studie z minulých let ukázala, že prodejci před Valentýnem pravidelně zaznamenávají zvýšenou poptávku po špercích, a to až 200 %. Co se ale týče žádostí o ruku, mohou být některé vdavekchtivé dámy zklamané. Pouze 1 % mužů plánuje svou vyvolenou požádat 14. února o ruku.

Symbolickým tvarem pro darování šperku je srdce. Věděli jste například, že srdce je symbolem lásky už po několik století? Již středověcí rytíři bojovali o srdce svých vyvolených dam právě pod jeho záštitou.

Foto: Archiv firem

1. Náušnice, Brosway, 1370 Kč. 2. Náhrdelník, Tous, info o ceně. 3. Brosway, 1650 Kč. 4. Chytrý náramek Samsung Charm měřící kroky, spálené kalorie, upozorňuje i na zprávy ze sociálních sítí či hovory a zprávy, Samsung, 999 Kč. 5. Náhrdelník, Brosway,1370

Foto: Archiv firem

1.Tous, info o ceně v butiku. 2. Náhrdelník s nápisem, Alove, info o ceně v obchodě. 3. Set Emporio Armani, 5360 Kč. 4. Zásnubní prsten, Klenotnictví Rýdl, cena podle kamene. 5. Prsten, Alove, info o ceně v obchodě. 6. Klenotnictví Rýdl. 7.Moshna 8.Alove.

Foto: Archiv firem

1. 2. 3. a 5. Vše Pandora, info o ceně v obchodě. 4. Tommy Hilfiger, 2070 Kč. 6. Tommy Hilfiger, 2970 Kč. 7. Michael Kors, 3060 Kč.

Hodinky pro sportovkyně i milovnice doplňků

Pokud si ale vaše drahá polovička na šperky a zdobení příliš nepotrpí a spíše než ozdoby ji zajímá funkčnost, darujte něco praktického. Ideální volbou jsou v tomto případě například hodinky. Ty mohou plnit jak dekorační, tak i praktickou funkci. Některé modely kloubí obě tyto věci dohromady.

Na své si v poslední době přijdou i ženy sportovkyně. Protože je zájem o sport a zdravý životní styl stále populárnější, firmy vyrábějí krásné a minimalistické sportovní hodinky, které monitorují nejenom fyzickou aktivitu, ale i spálené kalorie a podobně.

Foto: Archiv firem

1. Daniel Wellington, 3290 Kč. 2. Esprit, 3890 Kč. 4. Pierre Lanier, 2890 Kč. 4. Sportovní hodinky, Suunto, 1049 Kč. Vše koupíte na Mall.cz.

Foto: Archiv firem

1. Bentime, Mall, 1080 Kč. 2. Festina, Mall, 2890 Kč. 3. Komono Estelle, 2090 Kč. 4. Emporio Armani, info o ceně v klenotnictví.

Luxusní šperky jako investice

Některé ženy si na luxusní šperky doslova potrpí. Je pro ně velmi důležité, aby byl dekorativní šperk vyroben z drahého kovu a nesl slavné jméno designéra či aby byl vyroben světoznámou módní značkou nebo klenotnictvím. Nutno podotknout, že v takových případech už nejde jen o šperk, ale o investici.

Foto: Archiv firmy

Kolekce Classic Diamond Collection od Klenotnictví Halada se skládá z diamantů výběrové kvality od velikosti 0,10 ct. a větší. Diamanty jsou zasazeny v nadčasových prstenech, náhrdelnících nebo náušnicích ve variaci několika možných výbrusů.

Foto: Archiv firmy

Italové jsou známí především svým emotivním životním stylem plným krásy a dobrého jídla. Bulgari zachytilo tento životní přístup v kolekci věnované ovocným sorbetům.

Foto: Archiv firmy

Nová kolekce Blossom BB od Louise Vuitton je poctou kvítku Monogram – stejně jako drobné kvítky, i jednotlivé šperky jsou miniaturní svojí velikostí, ale překvapí svými svěžími a radostnými barvami. Tváří se stala herečka Michelle Williamsová.

Foto: Archiv firmy

Freywille je ztělesněním elegance, která odolává času a uchovává hodnotu. Krása 18kt zlata a umělecký smalt, který zdobí diamanty se tady mění na výjimečné kousky, které jsou trvanlivou hodnotou pro celé generace

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám