Hlavní obsah

V zimě se zamilujete do roláků, jsou pohodlné a chrání proti nachlazení

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rolácích chodily naše prababičky, babičky a zajisté i naše maminky. Ačkoliv to není tak dávno, co byly tyto kousky považovány za retro trend z minulosti, už na podzim minulého roku se opět vrátily do módy. A letos na ně narazíte téměř všude. Do huňatých kousků skýtajících pohodlí a zahřátí se hned zamilujete.

Foto: Profimedia.cz

Roláky v zimě zahřejí.

Článek

Netradiční kombinace

Ani v zimě sukním rozhodně neodzvonilo. Zkuste například moderní satén zkombinovat s měkoučkým světle šedým žíhaným rolákem. Na něj oblékněte pěkný a vypasovaný kabát s klopami a uši ozdobte náušnicemi s ledově modrým kamínkem.

Doplňky laďte také do neutrálních světlých barev. Využijte služby kvalitní béžové kabelky a zimních nazouvacích sportovních bot. Rozhodně nešlápnete vedle, pokud místo kabelky zvolíte batoh. Co se týče barvy doplňků, vsaďte raději na světlé barvy. Černá by v této bordó šedé kombinaci působila jako pověstná „pěst na oko”.

Foto: Archiv firem

Kabát, H&M, 2999 Kč. Kabelka, Bree Lady Top, info o ceně na webu. Náušnice, Preciosa, 595 Kč. Rolák, H&M, 799 Kč. Sukně, H&M, 899 Kč. Boty, Nike, 4325 Kč.

Elektricky modrá

Hledáte moderní, nadčasovou kombinaci a už vás nebaví nosit stále to stejné dokola? Vyřešte to výrazně modrým elektrickým kabátem. Ten oblékněte k jinak fádnímu outfitu vytvořenému z tmavě modrého delšího roláku, šedých skinny jeansů a bílých elegantních hodinek. Ke kalhotám a doplňku v podobě hodinek slaďte také stříbrno-šedo-bílou kabelku s kožíškem.

Jako vtipný a neotřelý kousek budou pak působit boty v netradiční lahvově zelené barvě. Vyzkoušejte je v podobě tenisek, ale nebojte se sáhnout ani po nízkých či vyšších kozačkách. Namísto lesklé úpravy vybírejte matný semiš.

Foto: Archiv firem

Hodinky Michael Kors, Mall, 5490 Kč. Kabelka Opocket, Obagcz, 990 Kč. Rolákové šaty, Takko, 599 Kč. Kabát, H&M, 2999 Kč. Kalhoty, F&F, 669 Kč. Tenisky, Converse, info o ceně na webu.

Černá klasika

Jestliže vám je ale experimentování cizí, vsaďte na jistotu. Ta se skrývá v černých užších kalhotách s vyšším pasem, válenkách ozdobených třeba i výraznějšími flitry, originálním batohu, kulichu s jelenem a klasické bundě sportovního střihu.

Aby ale celek nebyl úplně jednolitý, rozbijte černou barvu třeba vínovým volnějším svetrem s rozparky na stranách. Díky červenému svršku nebude kombinace působit tak fádně a nudně.

Foto: Archiv firem

Bunda, Takko, 899 Kč. Čepice, Kama&Deers, 1760 Kč. Rolák, H&M, 799 Kč. Batoh Urban Junk, Mall, 1290 Kč. Kalhoty, Levi´s, 2799 Kč. Boty Tom Taillor, Mall, 1889 Kč.

Přivolávání jara

Pro odvážné a výzvu milující ženy je pak přichystána tato koláž. Ta je sestavena především z pozitivních, pastelových, jaro přivolávajících barev. Jak na ni? Stačí k ní společenské kalhoty v pískové barvě doplněné o bílý pletený svetr s copánkovým vzorem. Dále pak vyšší kozačky nad kotníky, aby nevykukoval ani kousek holé kůže.

Laďte dále pomocí starorůžové v podobě roztomilé čepice s bambulí a kostkované šály kopírující barvy celku. Celek završte velkým kabátem na knoflíky.

Foto: Archiv firem

Boty, Deichmann, 849 Kč. Kalhoty, Reserved, info o ceně v obchodě. Rolák, F&F, 399 Kč. Kabát, Esprit, 3490 Kč. Čepice, Takko, 249 Kč. Šála, Takko, 349 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám