Hlavní obsah

Dánská princezna vyhlášena módní ikonou roku 2016

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dánská korunní princezna Mary rozšířila coby módní ikona řady mezinárodního prestižního seznamu Hall of Fame (Síň slávy). Byla hodnocena na základě outfitů z letošního roku.

Foto: Profimedia.cz

Dánská princezna Mary byla vyhlášena módní ikonou roku.

Článek

Nominace do Hall of Fame vyhlašuje každoročně časopis Vanity Fair. Již dříve byla zmíněná členka královské rodiny vyhlášena čtenáři časopisu Hello! za nejstylovějšího monarchu vůbec, upozornil Dailymail. Aktuálně se objevila na seznamu nejlépe oblékaných lidí světa.

Čtenáři populárního časopisu jí prvenství přisoudili hned dvakrát po sobě, ale tentokrát se sympatické brunetě dostalo i mezinárodního uznání za její módní vkus. Původem Australanka a matka čtyř dětí pravidelně navštěvuje oficiální a společenské akce a málokdy šlápne vedle, co se módy týče.

Foto: Profimedia.cz

Dánská princezna má bez debat pro módu cit

Popsat styl dánské korunní princezny není lehké. Ačkoli musí dodržovat jisté tradiční dekorum, občas zabrousí i do vod klasického street stylu, a to nejčastěji v podobě volných kalhot a blůz.

Netají se také tím, že je móda její velkou vášní. Pravidelně usedá do hlediště kodaňského Fashion weeku, kde sleduje trendy nadcházející sezóny. Nosí jak světové, tak i dánské návrháře.

Nejvíce jsou v jejím šatníku vidět nejrůznější střihy trenčkotů, světlé kolové sukně a jednoduché boty na jehlovém podpatku, které vlastní snad ve všech barvách.

Foto: Profimedia.cz

Členka královské rodiny se nebojí potisků, vzorů ani ležérní elegance

Seznam nejlépe oblékaných lidí zveřejňuje prestižní časopis již od roku 1940. Letos byla do pomyslné módní síně slávy kromě princezny Mary uvedena i britská herečka Tilda Swintonová a fotograf a režisér Moses Berkson.

Foto: Profimedia.cz

Šik za každých okolností. A to jak s pdopatky, tak v balerínách i ve velké večerní róbě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám