Hlavní obsah

Vychytávky, které zpříjemní pobyt u vody

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na dovolené, ať už v Čechách u rybníka, nebo u moře na pláži, se vždy hodí s sebou do tašky přibalit některé z vychytávek, které nabízí nejen dnešní moderní doba. Vzhledem k tomu, že u vody se tráví nejvíce času, je možné si jej ještě více zpříjemnit.

Foto: Profimedia.cz

Pobyt na pláži vám může zpříjemnit pár letních vychytávek.

Článek

Pro aktivní dovolenou

Pokud trávíte volný čas nejraději aktivně, přibalte do kufru na cesty i něco málo z plážových her nejen pro akční sportovce. Těmi se zabaví nejen ratolesti, zálibu v aktivním trávení volného času mohou nalézt i dospělí.

Foto: archiv firmy

Hra turbobadminton kombinující prvky badmintonu, squashe a tenisu. Dvě speciálně tvarované rakety a míčky s různou hmotností pro různou sílu větru, v sadě včetně pásky a kolíků k vyznačení herního pole a tašky na přenášení a ukládání. Tchibo, 499 Kč.

Foto: Archiv firmy

Plážová hra vhodná i na hraní ve vodě. Odolná vůči slané vodě, talíře lze používat i jako létající talíře na házení. Tchibo, 399 Kč.

Foto: Archiv firmy

Skládací fotbalové branky, které postavíte během chviličky. Tyčky jsou vyrobené ze sklolaminátu pro vynikající stabilitu a bezpečnost. Tchibo, 499 Kč.

Foto: Archiv firmy

Zahrajte si plážový, nebo také lidově líný tenis. Ikea, 149 Kč.

Foto: Archiv firmy

Pro sportovce a nadšence: Fitness náramek Deveroux H3 monitoruje počet kroků, měří srdeční tep, informuje o příchozích hovorech a vyhodnocuje i kvalitu spánku. Doporučená obchodní cena 1490 Kč.

Praktické věci pro každého 

Jednou z nejvzácnějších věcí, kterou vám nikdo nevezme, jsou zážitky a vzpomínky. Zaznamenejte si to nejdůležitější, nebo svěřte fotoaparát do rukou těch nejmenších a pak společně vzpomínejte na skvělé momenty.

Foto: Archiv firmy

Vodotěsný, nárazuvzdorný při pádu z výšky až 1,5 m. Extrémně odolný a snadno použitelný Nikon COOLPIX S33 s 13 miliony pixelů můžete bez obav půjčit i svým nejmenším.

Jestliže na pláži trávíte hodně času, samozřejmostí je osvěžující občerstvení. Nezapomínejte proto na pitný režim. I ti nejmenší jistě ocení, pokud místo limonády do plastové lahve nakrájíte kousky vodního melounu, broskve, nebo osvěžující okurky.

Foto: Archiv firmy

Plážová chladící taška na potraviny a tekutiny s ramenním popruhem. Ikea

Foto: Archiv firmy

Termo přenoska na svačinu nebo oběd, Jocca, Bohnami, 369 Kč.

Foto: Archiv firmy

Osvěžte se na pláži čerstvou vodou s příchutí ovoce. Moderní lahev se sítkem s obsahem 500 ml umožňuje nakombinování vlastní limonády podloe chuti. Lahev se sítkem Trita 500 ml, Bonami, 299 Kč.

Co nesmí chybět v plážové tašce

Co zabalit do plážové tašky? Je několik věcí, bez kterých se žádná žena neobejde. Samozřejmostí jsou sluneční brýle, opalovací krémy, ale například i praktická pokrývka hlavy, na kterou spousta žen stále zapomíná.

Pokud chcete zvýraznit opálení, spolehněte se na třpytivý olej.

Foto: Archiv firmy

Velká plážová taška je samozřejmostí, Banana Moon Glami, 1511 Kč.

Foto: Archiv firmy

Zkroťte vlasy z čela. Dopomůže k tomu čelenka s tvarovacím drátkem, Glami, 89 Kč.

Foto: Archiv firmy

Voděodolný pleťový krém na opalování a balzám na rty SPF 30 poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a zvláčňuje pokožku. Dermacol, 85 Kč.

Foto: Archiv firmy

Hluboce hydratační olej s kakaovým a bambuckým máslem a kokosovým, palmovým a slunečnicovým olejem. Avon, 229 Kč.

Foto: Archiv firmy

Vodotěsný hudební přehrávač Sony Waterproof Walkman je odolný, ideální na pláž i sport. Díky unikátní funkci Ambient Sound uslyšíte hudbu i své okolí. Bezdrátový, pohodlný bezpečný na nošení. Doporučená cena za 4GB: 2948 Kč.

Foto: Archiv firmy

Praktický kšilt bude slušet dámám daleko víc jak kšiltovka. Bude chránit obličej před slunečními paprky, poskytne také příjemný stín pro čtení či vodní hrátky. Adidas, Glami, 807 Kč.

Foto: Archiv firmy

Nafukovací matrace ve tvaru zmrzliny, Tchibo, 349 Kč.

Na pláži celý den

Pokud rádi na pláži nebo kdekoli jinde u vody trávíte celý den, nemělo by vám chybět pár doopravdy praktických věcí.

Foto: Archiv firmy

Jednoduchý plážový domeček – přístřešek Terra Nation Harekohu s unikátním systémem otevírání a zavírání vám zaručí příjemné útočiště na rozpálené pláži a zároveň vás ochrání před škodlivým slunečním zářením. Výstava stanů, 2097 Kč.

Foto: Archiv firmy

Cestovní chytrá nabíječka vás udrží v kontaktu s okolím, ať už budete na pláži, u bazénu, nebo na výletě. Pebble Smartstick, Bonami, 449 Kč.

Foto: Archiv firmy

Držák stránek knih Terra Nation Ahu uplatníte při čtení knih a časopisů na pláži či kdekoliv, kde fouká vítr. Výstava stanů, 84 Kč.

Foto: Archiv firmy

Gumovou obuv oceníte zejména na štěrkových plážích. Ikea, 129 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám