Hlavní obsah

Netradiční manikúra z vody je hitem internetu

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Video autorky z indické Bombaje ovládlo internet. Oslovilo zejména milovníky kosmetiky a především ty, kteří vyhledávají trendy, co se týče laků, ale i technik na zdobení nehtů. I když vodní manikúra není převratnou novinkou, přesto sledovanost videa láme rekordy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Netradiční manikúra z vody Video: Reuters

 
Článek

Barevně mramorovaná manikúra oslovila nejednu milovnici zdobení nehtů. Na sociální síť video nahrála uživatelka pod nickem @ketonails. Speciální efekt, který na videu ukazuje, není těžké napodobit. Zkusit jej může každý. Stačí nádobka naplněná vodou, do které je po kapkách doprostřed přidáván barevný lak na nehty.

Samotný prst je třeba předem natřít na místech, kam nechceme, aby se dostala barva, speciálním slupovacím lakem, anebo přelepit izolepou.

K dosažení perfektního barevného mramorování je pak třeba použít ostrý hrot, nejlépe jehlu nebo špendlík, a podle návodu jednoduchými a rychlými tahy udělat do laků ve vodě vzor.

Foto: Reuters

Netradiční a efektivní nail art je časově poněkud náročnější, ale výsledek stojí za to.

Pak jen stačí nehet pomalu ponořit do vody a následně z něj odstranit přebytek barvy. K preciznímu výsledku si také lze dopomoci štětcem namočeným v odlakovači a tím případně „vyladit“ nedokonalosti v okolí nehtového lůžka.

Vše stačí přelakovat průhledným vrchním lakem a dokonalá a jedinečná manikúra je na světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám