Hlavní obsah

Pánský styl sluší i ženám

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schovejte ženský šarm a tajné zbraně za rafinovanou zahalenost pánského stylu. Už dávno neplatí, že kalhoty nosí jen muži, naopak. Velkou parádu mohou udělat i v dámském šatníku.

Foto: Profimedia.cz

Pánský styl sluší i ženám.

Článek

Styl, který se inspiroval mužskou částí populace, je velmi elegantní a uvolněný zároveň. Také k němu samozřejmě neodmyslitelně patří sako, košile a v neposlední řadě kalhoty. Ty mohou být společenské, a to dlouhé až ke kotníkům, nebo v poslední době velmi moderní, zkrácená délka nad kotníky, či culottes (kalhotová sukně).

V pudrových barvách

Chcete být elegantní v kalhotách, ale zároveň nepůsobit přísně? Vezměte si na pomoc světle růžové kalhoty společenského střihu a lakované polobotky.

Do pasu zastrčte lem splývavé halenky a místo klasického saka zvolte džínovou bundičku. Ženskost vynikne díky decentnímu výstřihu i originální kabelce, barevností kopírující celý outfit.

Foto: Archiv firem

Džínová bunda, F&F, 669 Kč. Kabelka, F&F, 669 Kč. KOšile Alchymi, Zoot, 1099 Kč. Kalhoty, Mohito, info o ceně v obchodě. Polobiotky Tamaris, Zoot, 1699 Kč.

Na vysoké noze

I v převlečení „za muže” můžete být přitažlivě neodolatelná, zvláště v případě, když zvolíte obuv na podpatku. Ta totiž dokáže s relativně nevýrazným oblečením divy.

Zkuste kombinaci kanárkově žluté blůzy se širokými šedými kalhotami z teplákoviny. Do teplého počasí obujte luxusní sandály na platformě, ramena zahalte do křiváku semišového vzhledu.

Foto: Archiv firem

Bunda, H&M, 999 Kč. Kabelka Calvin Klein, Answear, 3399 Kč. Top, Lindex, 899 Kč. Kalhoty, F&F, 599 Kč. Boty na klínku Calvin Klein, Destroy, 3199 Kč.

Pohodlně a stylově

Chcete zkombinovat pánský a sportovní styl zároveň? Není nejmenší problém. Vezměte si na pomoc tričko nebo svetr s decentním rolákem z lehkého materiálu a oblíbené tmavé kalhoty volnějšího střihu.

Celodenní pohodlí zaručí sněhobílé tenisky, ale i náramkové hodinky, díky kterým budete vždy vědět, jaký je čas. Dolaďte neutrálními doplňky, například kabelkou z luxusní kůže v jemně béžové barvě.

Foto: Archiv firem

Hodinky Komono, Freshlabels, 2390 Kč. Kabelka, DKNY, 11030 Kč. Mikina, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Tenisky Nike Air Presto, Queens, 3190 Kč. Kalhoty Alchymi, Zoot, 1399 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám