Hlavní obsah

Kožené bundy jsou nesmrtelná klasika, která nikdy neomrzí

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kožené a koženkové svršky, co do oblíbenosti, stále vedou v dámských šatnících. A může za to i v poslední době stále atraktivnější variabilita střihů a barev. Ačkoliv je černý kožený křivák ve skříni jarní nezbytností, stále častěji jej střídají barevnější a hravější varianty.

Foto: Profimedia.cz

Kožená bunda se dá nosit na nespočet způsobů i příležitostí.

Článek

Klasická černá

Klasická černá nikdy nevyjde z módy. Kombinujte se saténovou košilí a bílými potrhanými kalhotami. Glamour look zajistí semišové doplňky ve světle béžové barvě. Do dekoltu nebo za límeček košile zapněte ethno náhrdelník.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, H&M, 399 Kč. Kabelka Pepe Jeans, Answear, 2299 Kč. Saténová košile, Levi´s, 2190 Kč. Kožený křivák, Levi´s, 9799 Kč. Semišové boty Carinii, Answear, 2099 Kč. Bílé kalhoty Madonna, Zoot, 739 Kč.

Světle a netradičně

Doplňte světlou krémovou motorkářskou koženou bundu z jemné kůže bavlněnými šaty a holografickým páskem. K pohodlí přispějí světlé lila tenisky i zatahovací kabelka přes rameno, která bude díky dlouhému popruhu vždy při ruce. Zápěstí doplňte blyštivým šperkem, zjemníte tím přísnost motorkářského svršku.

Foto: Archiv firem

Náramek, Alo Diamonds, info o ceně v butiku. Kabelka Calvin Klein, Answear, 2799 Kč. Kožená bunda, H&M, 6999 Kč. Tenisky, Adidas Originals, 2699 Kč. Bavlněné šaty, Zuzana Kubíčková, 6000 Kč.

Celodenní elegance

Krajka je letos horkým trendem. Dlouhou sukni a lososový top osvěžte ještě o zlaté metalické psaníčko s tyrkysovými a oranžovými detaily, k němu dolaďte jemné páskové sandálky na podpatku. Celek doplňte kovově šedou semišovou bundou.

Foto: Archiv firem

Top, F&F, 529 Kč. Psaníčko, F&F, 549 Kč. Kožená semišová bunda Only, Zoot, 2759 Kč. Sandálky na podpatku, F&F, 529 Kč. Sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Výrazné jarní barvy

K prvním jarním paprskům patří i trocha extravagance. Zařaďte proto do svého šatníku veselé barvy. K tomuto účelu skvěle poslouží ostře oranžová kvalitní kožená bunda doplněná námořnicky modrými kalhotami společenského střihu.

Zbytek outfitu laďte buďto do tmavých, nebo neutrálních barev, podle barev celku, nálady, ale i příležitosti.

Foto: Archiv firem

Tílko a modré kalhoty, mohito, info o ceně v obchodě. malá kabelka přes rameno, Toms, 2180 Kč. Kožený oranžový křivák, Sophisticated by Veronika, 12499 Kč. Balerínky, Crocs, 1199 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám