Hlavní obsah

Maskáčová móda je trendy i v Hollywoodu

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamufláž není trendy jen na podzim a v zimě. I v jarních měsících si můžete maskáčovým trendem osvěžit šatník. Inspiraci hledejte například u celebrit, které nosí maskáče jak ve svém volném čase, tak i na společenské akce.

Foto: Profimedia.cz

Maskáčové parky i sáčka vypadají stylově.

Článek

Gwen Stefani, Adam Lambert nebo známá modelka Cara Delevigneová. Co mají společného? Všichni tři propadli maskáčovým kouskům. A to v podobě tříčtvrtečních kalhot s poněkud extravagantním stylingem, nebo podobným, dlouhým kalhotám, jakožto pohodlné variantě na cestování.

Známá modelka pro změnu zvolila kousek zcela odlišný, než jaký nosí při svých pracovních povinnostech. K černému proužkovanému kompletu oblékla maskáčovou parku nad kolena. Svou populární tvář ale zamaskovat nedokázala.

Foto: Profimedia.cz

Inspiraci se meze nekladou

Toužíte po maskáčovém svršku? Pak vězte, že se dá pohodlně kombinovat především s oblíbeným tmavým denimem, který má ve skříni snad téměř každý. Spárujte jej navíc i s neutrální černou a bílou. To je klasika a kombinace, kterou se nedá nic zkazit.

Foto: Topshop, Asos

mezi nejpopulárnější kousky stále patří svršky

Ke sportovnímu stylu se maskáče skvěle hodí. Své o tom ví i ty nejznámější tváře světového showbyznysu. A to ať už jde o příjemný pletený svetřík, maskáčový komplet či krátký crop top.

Foto: Profimedia.cz

Najdeme jej v šatníku Paris Hiltonové, Heidi Klumové i zpěvačky Rihanny.

Pokud hledáte umírněnější alternativu tohoto vzoru, který je v módě všechno, jen ne nenápadný, zaměřte se na sepranější vzhled, anebo jeho černo šedo bílou variantu.

Zkuste například krátké šaty s kulatým lemem či sportovní mikinu, která se hodí k teniskám i podpatkům.

Foto: Tamsin London, Asos

Maskáčové kousky seženete i na módních eshopech

Že se maskáčová mikina dá nosit i k vysokým jehlám, názorně ukazuje zpěvačka Gwen Stefani. A není to žádná ostuda. I Kim Kardashianová je obula, tentokrát k módní variantě kdysi tolik populárních maskáčových kapsáčů.

Foto: Profimedia.cz

Hodí se do města i do kombinace s elegantním stylem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám