Hlavní obsah

Boty na podpatku na čtyři způsoby

Novinky, Eva Dvořáková

Boty na podpatku jsou nepochybně symbolem ženskosti a sex-appealu. Muži milují ženy v botách na podpatku a dámy moc dobře vědí, že pro krásu se čas od času vyplatí na chvíli vyměnit komfort za vysoké jehlové podpatky.

Foto: Profimedia.cz

Vysoké podpatky rozhodně dokážou zaujmout.

Článek

Ke klasickým džínám

Kdo by nenosil džínové kalhoty. Jarní slunečné počasí volá po světlé džínovině, proč ji tedy neozvláštnit krásnými a netradičními sandálky na podpatku?

Dále oblečte světlý pískový top a kabátek s 3/4 rukávy na zavazování v pase. K netradičně řešeným botám se hodí i geometrické psaníčko, na němž se promítnou všechny barvy krásného jarního outfitu.

Foto: Archiv firem

Top, Esprit, 1199 Kč. Sandálky, Zara, 1299 Kč. Kabátek, Esprit, 2799 Kč. Geometrické psaníčko, Mango, 1199 Kč. Džíny, Esprit, 1999 Kč.

Kostkovaná košile

Nesmrtelnou klasiku a kombinaci, kterou zvládnete, pokud se vám nechce nic složitého vymýšlet, představuje černá v kombinaci s klasickou kostkovanou košilí. K sandálkům na klínku se hodí rozšířené nohavice, které postavu opticky prodlouží.

Barvu košile si zvolte podle svého gusta a na košili oblečte černý blejzr. Co se týče doplňků, opět nic netradičního. Postačí černá kabelka přes nebo na rameno.

Foto: Archiv firem

Košile, H&M, 599 Kč. Boty na klínku, Deichmann, 699 Kč. Bavlněný blejzr, Mango, 2299 Kč. Kabelka, Deichmann, 399 Kč. Kalhoty do zvonu, H&M, 349 Kč.

Chuť experimentovat

Jestliže ve vás první jarní paprsky navodily náladu k experimentování, pak směle do toho. Dokonalou kombinaci představuje krásná, do áčka střižená sukně po kolena společně s tričkem s bílým límečkem. K sukni slaďte sandály na podpatku a do ruky vezměte žlutou kabelku.

Aby vám nebyla přece jen zima, vezměte za vděk jedním ze žhavých trendů. Volným kabátkem nebo svetrem bez zavazování, který s výrazným celkem příjemně a nenásilně kontrastuje.

Foto: Archiv firem

Halenka Alchymi, Zoot, 1099 Kč. Boty, Mango, 1099 Kč. Kabát, Zara, 2999 Kč. Malá kabelka přes rameno, Zara, 599. Kč. Sukně Alchymi, Zoot, 1299 Kč.

Khaki trend

Nejnovější trendy se promítají v posledním outfitu, ve kterém hrají prim dlouhé khaki šaty s prostřihy na bocích. Co k nim? Laďte do zemitých barev. Aktuálně na trhu dominují boty na podpatku s nejrůznějšími pásky okolo nártů a kotníků či zajímavým řešením na nártech.

K šedivým botám slaďte malou koženkou kabelku, do které schováte všechny nezbytnosti, a outfit podle posledních trendů je na světě.

Foto: Archiv firem

Boty Carini, Answear, 2299 Kč. Semišová bunda, Mango, 1599 Kč. Maxi šaty, H&M, 1299 Kč. Kabelka Calvin Klein, Answear, 4999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám