Hlavní obsah

Vynechte černou, oblékněte zemité barvy

Novinky, Eva Dvořáková

Šedá, béžová, odstíny krémové, hnědé a bílá. To jsou barvy, na které se poslední dobou zapomínalo, a proto teď zažívají velký boom. Pryč jsou doby tmavých, pochmurných outfitů. Ve velkém je střídají tyto světlejší, elegantní barvy.

Foto: Profimedia.cz

Vyzkoušejte všechny odstíny hnědé.

Článek

Stříbrná smeč

Bílou barvu už dávno nenosí na pláštích jen lékaři v nemocnicích. Dnes je stále oblíbenější i v módních kombinacích. Společně s meruňkovou, šedou a zlatou či stříbrnou tvoří dokonalou souhru. Vyzkoušejte proto krémové zvony společně s přísným tílkem se stojáčkem. Vyrovnáním zvýrazněné siluety bude bunda balónového střihu s 3/4 rukávy a kapucí.

Důležitou roli zde hrají doplňky. Kabelku v barvě kalhot doplňte zlatými doplňky. Například perforovanými oxfordkami s dokonale bílou podrážkou a stříbrným, splývavým náhrdelníkem.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník Pieces, Zoot, 749 Kč. Lodičky, Baťa, 1599 Kč. Svetr, Esprit, 2599 Kč. Top, C&A, info o ceně v obchodě. Sukně, Tina Holas, 3200 Kč. Pásek, Gant, info o ceně v obchodě.

Starorůžová divočina

Na večírek odložte malé černé a vyberte starorůžové šaty antického střihu. Nebojte se k nim místo klasických lodiček zvolit pohodlnější variantu na širším podpatku doplněnou o zvířecí, v tomto případě hadí vzor. Pokud počasí přeje, kabát nechte doma. Postačí krásný kožený, jemně růžový křivák.

Co se týče doplňků, stále je velká poptávka po drahých kamenech a drahokamech. Pokud není ve vaší moci pořídit si opravdový křišťál, zvolte jeho napodobeninu z bižuterie. K náušnicím, prstenu i outfitu se celkově hodí malá kabelka na tenkém zlatém řetízku, do které schováte všechny nezbytnosti.

Foto: Archiv firem

Kabelka, F&F, 549 Kč. Boty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Bunda, Esprit, 2299 Kč. Šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Naušnice, H&M, 199 Kč. Prsten, H&M, 249 Kč.

Pohodlně a bez černé

Do města a pohodlně – vsaďte na výhody bio bavlny, která snadněji odvádí pot a navíc je na celodenní nošení extrémně příjemná. Jak dál? K tmavě šedému až vínovému topu a pískové tunice s klokaní kapsou se hodí bílé džíny. Doplňky pak už záleží na vás, ale vyhněte se černé.

K tomuto uvolněnému stylu se hodí všechny druhy slaměných doplňků, například klobouku. Neuděláte chybu ani kabelkou s třásněmi nebo pohodlnými balerínami v barvě zlatavých slunečních paprsků.

Foto: Archiv firem

Klobouk, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kabelka, F&F, 329 Kč. Baleríny Crocs, Urbanlux, 1520 Kč. Top z bio bambusu, Tina Holas, 3600 Kč. Kalhoty, H&M, 799 Kč. Tunika, Tina Holas, 5800 Kč.

Kardigan v hlavní roli

Zastrčte bílý top do pohodlné skládané sukně a v pase zavažte hnědý pásek. Pokud milujete dlouhé splývavé kardigany, nebojte se do své sbírky zařadit jeden s geometrickým vzorem. Volány nebo třásně mu přidají na romantičnosti.

Tento velmi jemný a ženský celek doplňte o náhrdelník z imitace kamene v jemné pudrové barvě. Hodí se k němu i lodičky na nízkém podpatku, které oceníte ve dni plném pochůzek. Díky jemně vinutému pásku přes nárt se nevyzují.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník Pieces, Zoot, 749 Kč. Lodičky, Baťa, 1599 Kč. Svetr, Esprit, 2599 Kč. Top, C&A, info o ceně v obchodě. Sukně, Tina Holas, 3200 Kč. Pásek, Gant, infoo ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám