Hlavní obsah

Kozačky bez podpatku jsou velmi populární

Novinky, Eva Dvořáková

Kozačky bez podpatku nebo také nízké kotníkové boty jsou velmi populární a oblíbené díky pohodlí i univerzálnosti. Nejvíce jsou vidět především v teplejších podzimních dnech (zateplené varianty jsou nositelné i v zimě) a také na jaře.

Foto: Zara, Bershka, Mango

Kombinujte ploché boty bez podpatku k pánskému stylu, ponču nebo k jednoduchému outfitu doplněnému maxi vestou.

Článek

Vlastnit pár plochých černých nazouvacích bot je velmi praktické. Hodí se k černým skinny džínům, obléci je ale můžete i k upnuté natahovací sukni a kardiganu.

Variant je několik. Obchody nabízejí stále oblíbenější nízké kozačky ve stylu biker boots. To znamená kování, přezky, řemínky, řetízky, zipy. Zkrátka čím více doplňků ve stylu punku, tím lépe. Není ale problém sehnat i střízlivou a elegantní alternativu.

Pokud hledáte nadčasový kousek, vsaďte na hladkou broušenou kůži. Semišové boty jsou sice už méně praktické, nicméně při správné a pečlivé impregnaci mohou vydržet i občasné nepřízně počasí.

Foto: Bershka, Mango

1. DKNY, Destroy, info o ceně v obchodě. 2. Bonprix, 799 Kč. 3. Mohito, info o ceně v obchodě. 4. Zara, 2299 Kč. Asos, info o ceně na webu.

Vyzkoušejte semišovou verzi a rovnou se obujte do odstínů hnědé. Kombinujte s khaki a bílou, nebo oblíbenou světlou džínovinou. Nebojte se ale do outfitu zařadit i jiné hnědé kousky, například kabát nebo trenčkot.

Foto: Bershka, Mango

Kozačky bez podpatku nemusí být jen černé. I hv hnědých odstínech můžete udělat hodně parády.

Indiánské vzory

Kromě přezek a punkových doplňků jsou trendy i indiánské vzory a pletení. Nebojte se světle hnědé, broušené lesklé kůže anebo vsaďte na trendy červenou marsala barvu, která hýbe letošním podzimem.

Pořiďte si nízká stylová nazouvací perka nebo boty se zipem. Hnědá barva je vhodnější spíše na neformální události, v černých nízkých kozačkách můžete vyrazit i na společenské akce.

Foto: Bershka, Mango

1. Roxy, 1990 Kč. 2. H&M, 899 Kč. 3. Bonprix, 799 Kč. 4. Roxy, 3190 Kč. 5. Asos, info o ceně na webu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám