Hlavní obsah

Zlatá skvěle ladí k letním outfitům

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odhalená těla lákají nejen ke stále kratším šortkám, šatům a topům, ale i k tomu, aby lidé svá těla ozdobili šperkem. Může to být bižuterie, nebo naopak luxusní kousek. Vyzkoušejte zlato.

Foto: Archiv firem

Velmi moderní jsou takzvané ear cuffs, tedy naušnice, které není třeba zapínat do ušních dírek. Zleva: Asos, Antipearle, Asos.

Článek

Zlatá je ve slunečných dnech velmi oblíbenou barvou. Jen málo z nás má ale odvahu ji unosit, alespoň co se oblečení týče. A také samozřejmě blyštivě zlaté topy, nebo snad metalické kalhoty, nesluší tak úplně všem.

Není ale třeba zoufat. K jemnému letnímu outfitu, bílým rozevlátým nebo naopak koktejlovým šatům, vzdušné halence i harémovým kalhotám se zlaté nebo pozlacené šperky skvěle hodí. A navíc ladí s do sněda opálenou pokožkou.

Foto: Archiv firem

Závěsné naušnice, H&M, 199 Kč. Prsten s barevnými kameny, Cartier, info o ceně v butiku. Náhrdelník, H&M, 299 Kč. Náušnice s krystalem, Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě. Prsten s bílým kamenem, Ti Sento, info o ceně v obchodě.

Zlaté doplňky, nebo chcete-li bižuterie, nesluší jen tmavým ženám se snědou nebo ebenovou pletí. I éterické blondýnky si přijdou na své. Některé ženy rády nosí v létě vlasy stažené do uzlu nebo drdolu. V takových případech si uši přímo žádají jeden výrazný módní trend, takzvaný ear cuff. Jedná se v podstatě o náušnici, která je zachycena vzadu za uchem, a vytváří na něm krásnou blyštivou ozdobu. Společně se staženými vlasy vypadá nejen v létě, ale třeba i na společenskou událost, doopravdy skvěle.

Foto: Archiv firem

Červený prsten, F&F, 169 Kč. Dvojprsten pozlacený růžovým zlatem se sladkovodními perlami, Antipearle, 5800 Kč. Náhrdelník s modrými kameny, F&F, 229 Kč. Naušnice ve tvaru listů, H&M, 199 Kč.

V létě hodně ukazujeme ruce. Vsaďte tedy na mohutné prsteny, náramky a barevné kombinace. Zlatá si rozumí jak s rudě červenou, tak i s kontrastní tyrkysovou, nebo perlami. Elegantně působí společně s béžovou a překvapivě svěží dvojici tvoří s mentolovou i bílou barvou.

Foto: Archiv firem

Béžový náramek, OPS!, 1370 Kč. Mentolovo zlatý, H&M, 249 Kč. Zlatý s perlami, Antipearle, 8500 Kč. Náramek s korálky, Pandora, info o ceně v obchodě. Bílý se srdíčky, Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě.

Jak oživit lehký letní outfit? Pokud si nepotrpíte na vrstvení a složité kombinace, nebo se nejpohodlněji cítíte ve světlém triku či halence a krátkých džínových šortkách, zkuste na krk zavěsit jeden z originálních náhrdelníků. Pokud vám nevadí šperk ve výstřihu, zvolte ethno styl, tedy masivnější šperk. Pokud naopak preferujete pohodlí, zavěste náhrdelník na dlouhém řetězu nebo takový, který má hned několik řetízků.

Foto: Archiv firem

Letošnímu létu vévodí výtazné náhrdelníky. Zleva: Topshop, F&F, Topshop.

Zápěstí si žádá výrazné barvy. Neváhejte je tedy opásat barevnou bižuterií v podobě náramků, anebo pokud se řadíte mezi milovníky hodinek, opatřete si letní, výraznější model. Neváhejte a popusťte uzdu své fantazii. Léto a slunečné počasí přímo vybízejí k rozkvetlým ciferníkům a barevným páskům. A z obyčejných hodinek se tak rázem stane nepřehlédnutelný módní doplněk.

Foto: Endless Jewelry

Barevné náramky s ehodí jak k jednoduchým, tak i barevným outfitům.

Foto: Archiv firem

Hodinky s cvoky, Asos, info o ceně na webu. Hodinky Juicy Couture s barevnými řemínky a vzorovanými ciferníky, Klenoty Aurum, 3080 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám