Hlavní obsah

Kožená bunda třikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kožená bunda je velmi oblíbenou záležitostí. Je v módě nepřetržitě už několik let a v dnešní době nepatří jen na rockové koncerty. Kožené bundy se nosí k rozverným i elegantním šatům či koktejlkám, dlouhým či krátkým sukním, kraťasům i kalhotám všeho střihu. Už je i ve vašem šatníku? Pokud ne, je na čase to napravit.

Foto: Profimedia.cz

Koženou bundu si zamilovaly muži i ženy všeho věku.

Článek

Kůže, nebo koženka? Záleží na vašich preferencích, ovšem kůže, a to je bez debat, vám při dobré péči vydrží i celý život. Pokud jste se pro ni rozhodli, zkuste tři outfity, ve kterých zaručeně zaujmete.

Do outfitů byly vybrány tři kožené bundy, dvě hnědé a jedna světle khaki z jehnětiny. Při kombinacích buďte kreativní, zkuste se dostat do světa barev, zkoušejte, kombinujte, inspirujte se.

Foto: Archiv firem

Zleva: Topshop, 5700 Kč. Kara, 6999 Kč. Lindex, 3999 Kč.

První varianta je velmi jednoduchá a zvládne ji každý. Ke kalhotám se totiž hodí nejen kožená bunda, ale všechny bundy obecně. Takže není ve výsledku žádné umění ji zkombinovat s kalhotami.

Zkuste kalhoty

Pokud si potrpíte především na světlé barvy, anebo tápete, zda se k něžnému outfitu dá kožená bunda obléknout, tak věřte, že to jde, a to úplně bez problémů. Zkuste místo klasických kalhot kalhoty s mentolovými proužky, k nim svetřík, ke kterému nemusíte nosit šperky.

Díky zajímavé aplikaci v dekoltu svetru stačí jen jemné náušnice. Kabelka bude spolu s šátkem působit jako originální kombinace a na nohu nazujte stylové, módní a velmi pohodlné mokasíny. Tento romantický outfit bude vypadat skvěle v kombinaci s koženou bundou z Lindexu se zlatými detaily.

Foto: Archiv firem

Lososový svetřík F&F, 599 Kč. Mokasíny Toms, 1940 Kč. Šála Lindex, 499 Kč. Kabelka Parfois, 1199 Kč. Kalhoty Esprit, 1499 Kč.

V kombinaci se sukní

Sukně už dávnou nejsou jen pro romantičky. Zkuste trendy sukni v délce po kolena zkombinovat s kostkovanou košilí, kotníčkovými boty na podpatku a kloboukem. K outfitu se více než černá, bude hodit kabelka hnědé barvy. Samozřejmostí je tedy kožená bunda volnějšího provedení.

V tomto případě se hodí doplnit bundou Topshop. Pokud už bude chladněji, můžete zvolit černé, průhledné nebo třeba i puntíkaté černé silonky.

Foto: Archiv firem

Košile i boty reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka Matt&Nat, 2700 Kč. Klobouk Asos, info o ceně na internetu. Sukně H&M, 1299 Kč.

Společensky něžná

Chystáte se na bál, nebo důležitou večerní událost, kam plánujete obléknout společenské šaty světlé barvy? Zkuste krémové s tylovou sukní, doplněné o romantické gumové boty na podpatku s květinou na špičce boty, sladit s květinovou bižuterií v podobě náhrdelníku. Do ruky volte psaníčko nebo malou kabelku přes rameno. Pokud k tomuto outfitu oblékněte koženou bundu, můžete zvolit béžovou či bílou.

Foto: Archiv firem

Psaníčko DKNY, 5100 Kč. Boty Mel, prodává Destroy. Šaty Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Náhrdelník Fashiondays, 1649 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám