Hlavní obsah

Jarní kabáty oživí váš styl, zamilujte si pastely, vzory i klasiku

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyměňte smetanově bílé a béžové kabáty za veselý jarní kousek. Povzneste se nad běžnost a jednotvárnost dnešní doby, a místo tradičních barev zkuste změnu v podobě originálního a neotřelého módního svršku.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Do barev se oděly i Jennifer Lopezová, Taylor Swiftová i Leighton Meesterová.

Článek

Jaro přivítejte v novém kabátě. Chcete zkusit něco nového? Vyzkoušejte barvy. Slaďte se s odstínem rozkvétajících stromů, zlatého deště, třešní i šeříku.

 Zkuste pastely

Pastelové barvy ovládly minulé, ale i letošní módní trendy. Postupně se ale z doplňků přesouvaly na kalhoty, trika a konečně i na tak výrazné prvky, jako jsou kabáty. Vybrat si můžete i z různých střihů, které se hodně podobají klasickým sakům, blejzrům, ale narazíte i na tzv. oversized kousky, které jsou pro denní nošení velmi praktické.

Foto: Archiv firem

S tříčtvrtečními rukávy, Zara 2999 Kč. Kanárkově žlutý. Zaea 2999 Kč. Růžový po kolena, Topshop xx Kč.

Foto: Archiv firem

Kabát s knoflíky, Mango 1699 Kč. Kabát ve stylu saka, Esprit 2799 Kč. S tmavými rukávy, Mohito xxKč.

Na jaře se hodí vzory i zipy

Proč si nepořídit puntíky posetý kabát. Černobílý s kontrastním prvkem v podobě mohutného spodního lemu je velmi aktuální i nadčasový zároveň. Pokud jste si oblíbili indiánské vzory a trend kožených a koženkových rukávů, neváhejte a vyzkoušejte je zkombinovat dohromady.

Foto: Archiv firem

Krémový elegantní, H&M 1299 Kč. Žvýkačkově růžový, F&F 1290 Kč. Světle zelený , Marks&Spencer info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Vyzrajte na jaro s barevným kabátkem.

Nadčasové kousky

Pokud patříte mezi milovnice klasiky, rozhodně nemusíte dělat kompromisy. Ne každý snese výraznou barvu v šatníku, nemusíte se tedy přizpůsobovat jako chameleon. Volte tedy přirozenější cestu a oblékněte nadčasový kabát ve své oblíbené barvě. A může to být klidně černá, bílá, šedá nebo béžová. Rozhodně ale vybírejte a investujte do kvalitně šitých kabátů, které vydrží více než jen jednu sezónu.

Foto: Archiv firem

Kabát s knoflíky, Mango 1699 Kč. Kabát ve stylu saka, Esprit 2799 Kč. S tmavými rukávy, Mohito xxKč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám