Hlavní obsah

Trendy kotníčkové boty se hodí ke všemu

Novinky, Eva Dvořáková

Ani nízké, ani vysoké, prostě tak akorát. Kotníčkové boty vídáme na ulicích dnes a denně. Pro důvod jejich oblíbenosti nemusíme chodit daleko. Jejich největší výhoda je totiž v tom, že se dají nosit na několik způsobů a vlastně téměř ke všemu.

Foto: Archiv firem

Na zip, na šněrování, nízké, vysoké, s podpatkem i bez. Boty, které končí lehce nad kotníky, se nosí na tisíc způsobů.

Článek

Boty, které končí lehce nad kotníky, nosí hollywoodské celebrity i obyčejné ženy, a pokud v nich na ulici potkáte muže, nebudete se zřejmě vůbec ničemu divit. Sluší totiž i jim. Elegantnější obdoba tenisek se dobře snese jak s kalhotami, se sukní, tak i s šaty.

Elegance nad kotníky

Pokud vyrážíte na společenskou akci a počítáte s tím, že strávíte nějakou tu hodinu na nohou, je jasné, že je na prvním místě hlavně otázka pohodlí. A pokud trpíte už při představě jehlových podpatků, zkuste jinou alternativu - kotníkové, nejlépe kožené boty. Ideální barvou na večerní akci je černá, ale vše samozřejmě záleží na celkovém sladění. V obchodech seženete i velice elegantní barevné varianty třeba se zlatými zipy, kamínkovým zdobením, nebo průhlednými podpatky.

S kožíškem i bez

Kotníkové boty nemusí být nutně jen nazouvací, prudce moderní a společenské. Volnočasová varianta na zavazování vyhovuje především dětem a maminkám a je nejideálnější volbou na venkovní dlouhé či krátké procházky. Pokud je vám tento styl bližší, nebojte se sportovnější varianty bot obouvat například k legínám, silonkám a sukním, nebo k šatům. Módní šeď našich ulic oživíte obuví se zajímavým pestrobarevným vzorem.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli komu se ženy chtějí líbit

Ženy se chtějí líbit. Většina z nás se ráda hezky obleče, nalíčí a cítí se žensky. Kvůli komu? Mnoho žen na sebe dbá především kvůli mužům, nezanedbatelné...

Výběr článků

Načítám