Hlavní obsah

Paul McCartney se opět žení, tentokrát má i požehnání rodiny

Právo, Lenka Dostálová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý člen Beatles Paul McCartney (68) nedávno překvapil - požádal o ruku svou půvabnou přítelkyni Nancy Shevellovou (51). Dlouho to totiž vypadalo, že se exbrouk po trpké rozvodové bitvě s druhou manželkou Heather Millsovou už znovu do chomoutu nepožene.

Článek

Podle pozorovatelů ale tentokrát podobné fiasko nehrozí - Shevellová je bohatá a úspěšná newyorská podnikatelka, takže se nedá podezřívat z vypočítavosti. „Je to prostě láska,“ prohlašuje nadšený McCartney.

Foto: Profimedia.cz

Paul McCartney se snoubenkou Nancy Shevellovou

Nancy pochází ze zámožné rodiny a zastává funkci viceprezidentky v dopravním impériu svého otce. Když ji tedy McCartney chtěl při zásnubách oslnit, musel se pěkně plácnout přes kapsu - tmavovlásce, se kterou tvoří pár už čtyři roky, věnoval zásnubní prsten z klenotnictví Cartier za 650 tisíc dolarů (přes 11 miliónů Kč).

Se svatbou už to ale snoubenci přehánět nebudou - obřad se má konat v úzkém rodinném kruhu v newyorském domě Shevellové. „Vezmeme se brzy a komorně. Jen za účasti rodiny,“ potvrdila nevěsta americkému deníku The New York Post.

Foto: Profimedia.cz

První McCartneyho ženou byla rozvedená americká fotografka Linda Eastmanová…

Po svatbě pár hodlá žít v Británii. „Pořád budu ale zaměstnaná tady a jednou za měsíc budu za prací dojíždět,“ dodala Shevellová.

S McCartneym se zná už dlouho - seznámili se před dvaceti lety v elitním letovisku Hamptons na Long Islandu, kde oba vlastní dům. Shevellová byla tehdy vdaná za právníka Bruce Blakemana, se kterým má syna Arlena, a obě rodiny se spolu čile stýkaly. Sbližovalo je navíc i to, že Nancy i Linda, první McCartneyho manželka, přibližně ve stejné době onemocněly rakovinou prsu (Linda jí podlehla v roce 1998).

Románek s Nancy ale začal až v roce 2007, několik měsíců po rozchodu McCartneyho s Millsovou. I Shevellová v té době odešla od manžela. Po roce už s bývalým broukem tvořili nerozlučnou dvojici, Nancy dokonce pod vlivem Paula přestala jíst maso.

Foto: Profimedia.cz

…druhou pak o 25 let mladší britská modelka Heather Millsová.

Úplná pohádka, dalo by říci. Jedenapadesátiletá podnikatelka ale možná schovává pár kostlivců ve skříni. Její otec, zámožný podnikatel Mike Shevell (74), totiž v minulosti čelil podezření ze spolupráce s organizovaným zločinem. Nad rodinou Shevellů se navíc vznáší stín tragických úmrtí.

Má otce mafiána?

Nancyin otec Mike začínal jako řidič, v šedesátých letech spolu s bratrem Danielem rozjeli vlastní byznys v kamiónové dopravě. Dařilo se jim a po pár letech stáli v čele obří společnosti, podle zlých jazyků ovšem i díky pomoci mafie. V roce 1975 ale přišla rána v podobě obvinění z podvodu. Na soud nikdy nedošlo, Shevellovi se však museli vzdát kontroly nad firmou a později zkrachovali. To Daniel neunesl a spáchal sebevraždu - prostřelil si hlavu.

Mike se z neúspěchu otřepal a o dva roky později se mu povedlo převzít kontrolu nad jiným krachujícím autodopravcem. Ze skomírající firmy pak během několika let udělal jednoho z největších přepravců na americkém východním pobřeží.

Koncem osmdesátých let na něj úřady vytáhly další obvinění - tentokrát ze spolupráce s jedním z tehdy nejmocnějších mafiánských bossů ve Spojených státech Vincentem Gigantem. Mafii měl vyplácet vysoké částky za to, aby jeho firma mohla porušovat pravidla odborů, které měli zločinci pod kontrolou.

Shevell z obvinění později vybruslil blíže neupřesněnou dohodou s vyšetřovateli. Dnes už je zase na koni - vlastní šest přepravních společností a zaměstnává na pět tisíc lidí. Jeho roční tržby se pohybují kolem 400 miliónů dolarů ročně (téměř sedm miliard Kč).

Foto: Profimedia.cz

Po boku krásné a bohaté snoubenky Nancy Shevellové McCartney jen září.

Nancy na otci podle blízkých velmi visí, obzvláště po ztrátě matky, která zemřela v roce 1991. Před třemi lety ji navíc zasáhla další tragédie. Ve věku padesáti let zemřel na předávkování drogami Nancyin starší bratr Jon, který už dlouho bojoval se závislostí.

Nenechá si nic líbit

Ač se to na ženu zdá neuvěřitelné, v oblasti kamiónové dopravy se Shevellová cítí jako ryba ve vodě. V otcově podnikání totiž vyrůstala. „Zatímco ostatní děti chodívaly s tatínky do parku krmit kachničky, my jsme chodili do kamiónových terminálů,“ vzpomíná.

Když po škole nastoupila do otcovy firmy, kolegové jí nedali nic zadarmo. Nancy se ale nevzdala a prosadila si svou. Sama jednou dala k dobru historku, jak se vzepřela nadřízenému, jehož se zeptala na důvod nabírání nových lidí během finančních problémů firmy.

„Začal na mě řvát a vyhodil mě z kanceláře. Hned jsem se ale vrátila a řekla jsem mu, že neodejdu, dokud mi neodpoví. Nevím, kde teď je. Dobře ale vím, kde jsem já,“ říká spokojeně.

Média nyní spekulují, zda exbrouk konečně našel ženu pro zbytek života. Zatím se kloní k názoru, že manželství s půvabnou Nancy by mohlo být stejně šťastné jako svazek s Lindou. Argumentují tím, že McCartneyho vždycky přitahovaly silné ženy. Pro Nancy mluví i to, že na rozdíl od jeho exmanželky Heather, bývalé modelky, nestojí o popularitu a fotografy odmítá.

A k dobru si připsala další důležitý bod, který se její předchůdkyni nikdy získat nepodařilo - zpěvákovi ji schválila jeho dcera Stella, úspěšná módní návrhářka, na kterou prý McCartney velmi dá.

Reklama

Související témata:

Související články

Paul McCartney plánuje třetí svatbu

Že to bude potřetí a naposledy, v to během příprav svatby doufá hudebník Paul McCartney. Věhlasný zpěvák a skladatel si chce vzít současnou přítelkyni Nancy...

Výběr článků

Načítám