Hlavní obsah

Nová liftingová podprsenka dokáže podpořit tvar a pevnost ňader

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Trápí vás povislé či jinak nedokonalé poprsí? Pak právě pro vás společnost Ultimo vyvinula speciální liftingovou podprsenku, která díky speciálnímu efektu "uplift bra" podporuje dokonalý tvar a pevnost ňader. Navíc je toto prádlo i velmi pohodlné.

Článek

„Ani necítíte, že ji máte na sobě,“ tvrdí hrdě výrobce s tím, že podprsenka bude stát v přepočtu necelých šest set korun. Výrobce si chce vynález nechat patentovat, protože řešení této podprsenky je unikátní a důmyslné.

„Její tajemství leží ve směsi přírodních a syntetických materiálů a mikroskopických vláken, která jsou skryta ve stlačené pěně na spodní straně košíčku podél ukrytého popruhu,“ popisuje výrobce svou novinku.

„Nesprávný tvar a pevnost poprsí je odteď mrtvým problémem ženského věku. Toto je první liftingová podprsenka na světě. Zabrání mladým prsům povisnout a těm ženám, které už povislá prsa mají, zase dekolt dokonale vytvaruje,“ tvrdí šéfka společnosti Michelle Moneová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám