Hlavní obsah

Nejstylovějším tatínkem mezi celebritami je herec Jude Law

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Styl oblékání populárního herce Judea Lawa možná není podle nejnovějších trendů, i přesto byl ale zvolen podle časopisu My Celebrity Fashion nejstylovějším slavným tatínkem. Porazil tak například Johnnyho Deppa nebo módní ikonu Davida Beckhama.

Foto: Profimedia.cz

Jude Law

Článek

Sedmatřicetiletý Jude Law je otcem čtyř dětí. S bývalou manželkou Sadie Frostovou má tři potomky - syna Raffertyho, dceru Iris a syna Rudyho. Z krátkého románku s modelkou Samanthou Burkeovou má pak nemanželskou dceru Sophii, ke které se delší dobu nechtěl přiznat.

Jak potvrdili někteří odborníci, důvodem pro Judeovo vítězství byl jeho uhrančivý pohled a upravený "anglický" vzhled.

Na stříbrné pozici, s rozdílem pouhých tří procentních bodů, skončil krasavec z Karibiku Johnny Depp. Fotbalový mág David Beckham, kterého můžeme vidět vždy ve značkovém oblečení té nejlepší kvality, tentokrát obsadil až bronzovou pozici.

Na dalších místech v topten se mezi slavnými tatínky umístili například herec Ben Affleck, bývalý manžel Madonny Guy Ritchie, herec Will Smith nebo herec Matthew McConaughhey.

Marketingový ředitel Andy Barr k výsledkům uvedl: "Prvenství Judea Lawa před Johnny Deppem nás poněkud překvapilo, zvlášť když vezmeme v potaz Deppův neupravený styl, který se mnohým líbí. Law ale upřednostňuje oblečení jednoduchého střihu s klasickými barvami, což je pro mnoho mužů jednoduché napodobit, oproti poněkud chaotickému stylu herce Johnnyho Deppa."

Desítka nejstylovějších tatínků
1. Jude Law (69%) čtyři děti, Rafferty, Iris, Rudy a Sophiaúdajně chystá svatbu s přítelkyní herečkou Siennou Millerovou
2. Johnny Depp (65%) dvě děti, dcera Lily-Rose Melody a syn John "Jack" Christophermanželka zpěvačka Vanessa Paradisová
3. David Beckham (57%) tři děti, synové Brooklyn Joseph, Romeo James a Cruz Davidmanželka Victoria Beckhamová
4. Robert Downey Jr (51%) syn z prvního manželství Indio Downeyod roku 2005 je ženatý s producentkou Susan Levinovou
5. Gavin Rossdale (45%) dvě děti, Kingston a Zumamanželka zpěvačka Gwen Stefani
6. Guy Ritchie (41%) syn Rocco John, adoptované děti - syn David Banda, dcera Chifundo Mery James - oba z Malawibývalá manželka Madonna
7. Will Smith (36%) tři děti, Willard Christopher "Trey" Smith III - jeho matka je Smithova první žena Sheree Zampinová, další děti s Jadou Pinkettovoou - syn Jaden Christopher Syre Smith a dcera Willow Camille Reign Smithovámanželka herečka Jada Koren Pinkettová Smithová
8. Matthew McConaughey (32%) dvě děti, syn Levi a dcera Vidadlouholetá přítelkyně Camila Alvesová
9. Ben Affleck (29%) dvě dcery, Violet Anna a Seraphina Rose Elizabethmanželka herečka Jennifer Garnerová
10. Jamie Redknapp (24%)bývalý hráč FC Liverpool, děti - synové Charley a Beau Henrymanželka zpěvačka ze skupiny Eternal Louise Elizabeth Redknappová

Anketa

Kterého ze slavných tatínků byste zvolili vy?
Jude Law
13 %
Johnny Depp
40,6 %
David Beckham
3,6 %
Robert Downey Jr
4,7 %
Gavin Rossdale
0,8 %
Guy Ritchie
0,8 %
Will Smith
6,9 %
Matthew McConaughey
3,6 %
Ben Affleck
3,8 %
Jamie Redknapp
1,1 %
Ani jednoho
21,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7977 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Nejstylovější

Výběr článků

Načítám