Hlavní obsah

Český krasavec Josef Karas: Jsem heterosexuál, ale balí mě víc muži

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V úterý byl hostem chatu Novinek vítěz nové soutěže krásy Mr. Czech a zároveň druhý nejkrásnější muž světa na soutěži Mr. World, která se konala v hlavním městě Jižní Koreji - Soulu. Odpovídal i na ty nejzvídavější otázky čtenářů a nevyhýbal se žádnému typu dotazů. Popřel spekulace o tom, že by byl homosexuál, ale zároveň dodal, že o něj mají zájem spíše muži.

Článek

Na soutěži Mr. World zářil Karas hlavně ve sportovní části soutěže, po které postoupil mezi patnáctku nejlepších. Soutěže se účastnilo 75 pohledných mužů z celého světa. Vítěz z Irska získal roční kontrakt s prestižní modelingovou agenturou a odměnu 50 000 dolarů (asi 930 000 korun). Karas za své stříbrné umístění však žádné ceny nedostal.

Svou sexuální orientací, na kterou přišlo velké množství otázek, si byl Karas jistý údajně už od mala. "Jsem heterosexuál, ale teď dostávám víc psaníček od mužů," přiznal sportovní poradce, který je odhodlaný uspět nyní na přehlídkových molech. Nebránil by se pak ani roli ve filmu, a tak není vyloučené, že po něm některý z českých režiséru brzy sáhne.

Srdce sportovce bývalý desetibojař Josef Karas nezapře. Na otázku, kolik by si přál dětí, odpověděl, že co nejvíce. Ideálně rovnou paterčata, aby měl doma štafetu a jednoho náhradníka. Dodal také, že se mu líbí více sportovkyně než modelky a sportu se stále věnuje víceméně každý den.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Josef Karas na on-line chatu

Sportovní konzultant z obce Obrnice na Mostecku zaujal už na Mr. Czech porotu složenou z vítězek dívčí soutěže Česká Miss šarmem a také zpěvem. Před cestou do Soulu vsadil bývalý atlet zejména na fyzickou přípravu a také na základy korejštiny.

Bývalý desetibojař se v únoru stal prvním vítězem soutěže krásy Mr.Czech, které se účastnili muži ve stáří 17 až 32 let. Organizátoři kladli důraz na dobrou fyzickou a psychickou kondici a jazykové znalosti. Licenci na účast v soutěži Mr. World získala pořadatelka tradiční soutěže krásy Česká Miss Michaela Maláčová, která měla z Karasova úspěchu také velkou radost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám