Hlavní obsah

VIDEO: Brazilské Rio zaplavila móda v rámci Fashion week

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Módní průmysl se každoročně prezentuje v rámci tzv. Fashion week, na kterých dostávají příležitost k uvedení svých prací nejpřednější návrháři z daných oblastí. Kromě Milána, Paříže a dalších tradičních měst se letos Fashion Week konal také v brazilském Rio de Janeiru.

Článek

Nejdůležitější událost módní sezóny v jižní Americe Fashion week v Rio de Janeiru se letos zaměřila především na udržitelný rozvoj a chtěla tak ukázat, že módní odvětví se v ekologických otázkách čile angažuje - a to navzdory trendu každoroční kompletní výměny šatníku. Akce proběhla od 7. do 13. června.

.: Mara Mac kolekce jaro/léto 2009 na Fashion Week v Riu de Janeiro.foto: Reuters/Sergio Moraes

Kolekce jaro/léto představila prestižní brazilské návrháře, přes 40 přehlídek a nespočetně menších prezentací. Jedním z prvních, který představil svou kolekci, byl brazilský návrhář Walter Rodrigues, který svou kolekcí odkázal především na šedesátá léta a hollywoodskou herečku Audrey Hebpurnovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám