Hlavní obsah

Amy Winehouseová určuje styl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská zpěvačka Amy Winehouseová má styl a stala se z ní módní ikona, tvrdí její kolegyně Victoria Beckhamová, která je sama považována za tu, která udává v módě tón. Podobně pochvalně se vyjadřuje i návrhář Karl Lagerfeld.

Foto: Profimedia.cz

Britská zpěvačka Amy Winehouseová je módní ikonou.

Článek

"Amy má prostě styl, a ten se mi líbí. Je skutečnou módní ikonou. Je jedinečná a originální," prohlásila Beckhamová o Winehouseové, která nedávno získala šest nominací na ceny Grammy.

Zpěvačka, proslulá rovněž svými drogovými a alkoholovými eskapádami, není lhostejná ani Karlu Lagerfeldovi. "Je krásná a talentovaná. Líbí se mi její účes. Nechal jsem se jím inspirovat, protože ve skutečnosti je to účes, který nosila Brigitte Bardotová v 50. a 60. letech, ale z něhož si Amy vytvořila svůj vlastní styl," dal se slyšet návrhář. Jakmile prý tento střih viděl, rozhodl se jej zařadit do své kolekce.

Reklama

Související články

Božská coura naživo

Zjevení mladičké britské zpěvačky Amy Winehousové před pár lety zaznamenalo jen pár jazz/soulových fajnšmekrů, ale po druhé desce Back to Black se letos strhla...

Výběr článků

Načítám