Hlavní obsah

České ženy touží mít na hlavě účesy jako "Zoufalé manželky"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V České republice chodí ženy ke kadeřníkům s tím, že chtějí mít na hlavě stejné vlasy jako představitelky seriálu Zoufalé manželky. V Americe zase letí účes herečky Jennifer Anistonové.

Článek

"Objevila se u nás seriálová vlna Zoufalých manželek. Jejich protagonistky bývají vždy elegantně a noblesně učesané. " řekla mluvčí společnosti Bomton Radka Červinková.

Jak ale podotkl kadeřník z pražského Žižkova Rostislav Štěpánek, tak dokonalé účesy nosí celebrity, které tráví u vizážistů a kadeřníků několik hodin. "Někdy si zákaznice přinese obrázek své oblíbené hvězdy a požaduje, abych jí udělal stejný účes. Lidé jsou ale v takových případech často nesoudní, protože mají jinou kvalitu vlasů," doplnil s tím, že podle zkušeností z minulých let očekává, že zákazníci se teď budou inspirovat stylem současných účastníků soutěže SuperStar.  "Svého času letěla Aneta Langerová, ale ta už je mimo. Líbily se i vlasy Renaty Kajdžas, která je nosí uměle nastavované, a to jsem zákaznicím hodně rozmlouval," říká Štěpánek.

Podle Červinkové kadeřníci společnosti v první řadě doporučí zákazníkům, co by se k nim hodilo. Nejmodernější trendy sledují zejména na školeních po celém světě.

Foto: Profimedia - herečka Jennifer Anistonová

V Americe je nejžádanější účes herečky Jennifer Anistonová

Ve Spojených státech se nejvíce žen prý touží česat jako herečka Jennifer Anistonová. Vyplývá to z průzkumu časopisu In Touch, který hledal nejžádanější "hvězdný účes".

Anistonová získala v anketě plnou třetinu hlasů a předstihla tak zpěvačku a herečku Jessiku Simpsonovou a herečku Jessiku Albaovou. Populární byly rovněž účesy podle filmových hvězd Lindsay Lohanové, Scarlett Johanssonové či zpěvačky Beyoncé Knowlesové.

Anistonová prvenství v anketě získala již dříve, když vyvolala mánii mezi dívkami šílícími vypadat podobně jako její hrdinka Rachel z populárního seriálu Přátelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Longoriová se chce vidět na plátnech

Herečka Eva Longoriová, kterou čeští diváci čerstvě znají jako pohlednou zahýbající manželku ze seriálu Zoufalé manželky prozradila, že chce účinkovat ve více...

Výběr článků

Načítám