Hlavní obsah

Veletrh Itea láká na nejnovější trendy v hračkách a potřebách pro děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Již podvacáté otevírá ve čtvrtek 2. října své brány říše hraček, her a zábavy - veletrh Itea. Kromě nejnovějších hraček, které si děti budou moci vyzkoušet, budou k vidění i nejmodernější potřeby pro děti jako jsou například kočárky či kojenecké pomůcky.

Článek

Pro rodiče může být tento pražský veletrh místem, kde naleznou tu nejlepší inspiraci před Vánoci. Na jednom místě budou k vidění ty nejzajímavější a zároveň nejoblíbenější dětské hračky a společenské hry.

Děti si budou moci každou hračku vyzkoušet, a tak rodiče budou mít jedinečnou možnost odhalit, po čem skutečně jejich dítko touží. Navíc si hračky budou moci rovnou výhodně zakoupit.

Asi největším lákadlem ze světa hraček bude velmi inteligentní robot dinosaurus Pleo, který je vybaven operačním systémem umožňujícím, aby se zvířátko vyvíjelo podle prostředí, v němž žije. Pohybuje se, reaguje na podněty okolí a dokonce sdílí s lidmi jejich pocity. Každý je vlastně originálem. V domácnosti tak dokáže plně nahradit domácí zvířátko.

Kromě hraček budou k vidění i zařízení pro mateřské školy a dětská hřiště, rodiče ocení řadu potřeb pro děti včetně kočárků a kojeneckých pomůcek.

Reklama

Související témata:

Související články

Vybrat vhodnou hračku je umění

Pozvání na oslavu Dne dětí do rodiny kamarádky, která má tři děti, mělo za následek velkou bezradnost před plnými regály v obchodě, kde jsem jim chtěla koupit...

Výběr článků

Načítám