Hlavní obsah

Inspirace pro malé parádnice a parádníky

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte doma děti, které si rády hrají na módní stylity, vybírají si oblečení a směle radí i vám? Udělejte jim radost a odměňte je slušivým módním kouskem nebo doplňkem, který zaručeně vykouzlí úsměv.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Happy Socks (prodává Urbanlux).

Článek

Pokud dcera často hledá inspiraci ve vaší skříni, pořiďte ji nový obleček, ve kterém bude dělat parádu. Zdaleka se nemusíte držet jen růžové. Skvěle vypadají například elegantní košilové šaty, které se hodí k teniskám i sandálkům.

Trendy kouskem, který je skvělý na přechodné období, je i džínová bunda. Hezkými pozornostmi, které nestojí skoro nic, jsou například módní velké sponky či gumičky. Radost udělá i roztomilá kabelka ve tvaru tygříka.

Foto: archiv firem

Overal, Marks&Spencer, 649 Kč. Šaty, H&M, 349 Kč. Bunda, Zara, 699 Kč. Šaty růžové, H&M, 249 Kč. Tričko, Marks&Spencer, 199 Kč. Sponky, Zara, 199 Kč. Kabelka, Nila, 1190 Kč.

Čemu věnovat pozornost při výběru slunečních brýlí

Styl

Pro starší princezny se pak se hodí jako dárek i šperk. Pokud chcete zainvestovat, porozhlédněte se po těch z drahých kovů, jako jsou stříbro či dokonce zlato. V případě, že vaše dcera bude slavit v létě narozeniny, podívat se můžete i po modelech s pravými brilianty.

Foto: archiv firem

Dětský náramek ve tvaru kytičky, zlato, diamant, prodává ALO Diamonds, 3 945Kč. Dětský náhrdelník zlato. Diamant, prodává Alove, 6 440 Kč. Dětský přívěsek, zlato, 3 diamanty, multicolor safír, Alove, 15 528Kč

Pro chlapce se zase hodí pohodlné a stylové mikiny, které užijí po celý rok. Radost budou mít také z pytlíků na záda, kšiltovek nebo prvních hodinek.

Foto: archiv firem

Mikina, Marks&Spencer, 399 Kč. Tričko, Nila, 690 Kč. Hodinky, Nila, 1590 Kč. Boty, Marks&Spencer, 249 Kč. Čepice, Marks&Spencer, 249 Kč. Batoh Kvído s kapsou, Karolakvido, 350 Kč.

V případě, že pro vaši ratolest není měkký dárek to pravé ořechové, porozhlédněte se po trendy doplňcích. Každá mladá slečna jistě ocení lýkovou kabelku či baťůžek, který na první pohled vypadá jako plyšák. Pro malé sportovce se hodí i například dětská osuška či míč na vodní radovánky.

Foto: archiv firem

Batoh, Marks&Spencer, 699 Kč. Batoh ve tvaru koně, H&M, 599 Kč. Taška, H&M, 499 Kč. Kulatá taška, H&M, 399 Kč. Osuška, Marks&Spencer, 599 Kč. Ručník s kapucí, H&M, 749 Kč.

Hezkým a zároveň praktickým dárkem jsou i nové boty. Zapomeňte ale na ty funkční v nudných barvách, které příliš radosti nepřinesou, a raději se zaměřte na barevné modely, které vykouzlí nejeden dětský úsměv. A co je víc?

Foto: archiv firem

Zelené, Crocs (prodává Urbanlux), 1059 Kč. Růžové, Toms (prodává Urbanlux), 1230 Kč. Žluté sandálky, Marks&Spencer, 429 Kč. Žluté tenisky, Toms (prodává Urbanlux),1290 Kč. Oranžové sandálky, Crocs (prodává Urbanlux), 899 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám