Hlavní obsah

První školní den v novém

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První školní den nepřivítají všechny děti s velkým nadšením. Čeká je nastolený řád, učení, úkoly, povinnosti. Dva měsíce prázdnin jsou nenávratně pryč a je čas na vzdělání. I na to se lze ale stylově vyparádit.

Foto: Profimedia.cz

První školní den se blíží mílovými kroky.

Článek

Milovnice růžové

Ať už do školy vedete prvňáka, nebo větší dítko, a holčička si vydupe, že chce obléknout sukni, zkuste tmavě modrou s proužkem. Tu doplňte o veselé punčocháče a mikinu. Milovnice růžové barvy neodolají stejnobarevnému svršku se zlatým potiskem, skvěle ale bude vypadat i obyčejná šedá mikina bez kapuce.

S punčochami slaďte i boty, které mají praktické zapínání na suchý zip, a nezapomeňte na batoh.

Foto: Archiv firem

Mikina, Lindex, 399 Kč. Sukně, Lindex, 449 Kč. Batoh, Desigual, 1899 Kč. Mikina s kapucí, Kik, 189 Kč. Boty na suchý zip, Fare, 679 Kč. Punčošky, Happy Socks, 419 Kč.

Slečna drsňák

Pro větší slečny, které už formují svůj styl a něžné šatečky jim nic neříkají, je sladěn následující outfit. Zkuste trendy krátké džíny a tričko s potiskem. Ke zkrácené délce kalhot vyzkoušejte vysoké květované boty s bočním zapínáním na zip. Co nesmí u rockového stylu chybět, je samozřejmě šedý křivák.

Pak stačí na záda hodit batoh s pomůckami. Ty největší parádnice mohou osobitý styl doladit ještě pastelovými růžovými sluchátky s oušky.

Foto: Archiv firem

Bunda křivák, C&A, 798 Kč. Boty, Baťa, 999 Kč. Batoh, Re-Kånken - Fjällräven, info o ceně na webu. Triko, Lindex, 249 Kč. Sluchátka s oušky, H&M, 599 Kč. Džíny, Zara, 699 Kč.

Síla Star Wars

Síla bude celý první školní den provázet milovníky Star Wars, kteří se rozhodnou vytáhnout ze skříně tričko s legendárním Dart Vaderem. Dál už se nabízí klasická kombinace, která nikdy neomrzí. Elastické džíny se stahovacím pasem, pohodlná mikina s kapsami na zip a boty na suché zipy, do kterých chlapec vklouzne raz dva.

Pokud hledáte neotřelý batoh do školy, zkuste reflexní z funkčního materiálu, který lze snadno přeměnit na vak, pokud jde například dítě zrovna na tělocvik.

Foto: Archiv firem

Triko, H&M, 299 Kč. Boty, Fare, 1067 Kč. Mikina, H&M, 699 Kč. Čepice, H&M, 179 Kč. Batoh, Zara, 629 Kč. Kalhoty, Bonprix, 349 Kč.

Cool zálesák

Khaki barva je a bude zřejmě pořád v kurzu. Oblékněte svého školáka do neotřelé khaki košile s indiánským vzorem, dolaďte stejnobarevným batohem a textilními teniskami hnědo-modré barvy.

K celku pak jen stačí obléci oblíbené džíny a pro podporu správného pitného režimu přibalit do batohu lahev s uhlíkovým filtrem.

Foto: Archiv firem

Košile, C&A, info o ceně v obchodě. Tenisky, Zara, 629 Kč. Kabát, Bonprix, 799 Kč. Batoh, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Džíny, Desigual, 1899 Kč. Lahev na pití, Bobble Sport, 399 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám