Hlavní obsah

Dnešní vysokoškoláci neváhají využít svou sexualitu v kariéře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Žádnými prudérními a zdrženlivými knihomoly nejsou dnešní vysokoškolští studenti. Z rozsáhlého průzkumu na britských univerzitách vyplynulo, že studenti dnes sexem žijí otevřeně a bez zábran. Zatímco až čtvrtina z nich se chlubí sexem čtyřikrát denně, většina univerzitních studentů přiznává, že by se nebála využít svou sexualitu při kariérním postupu.

Foto: Profimedia.cz

Dnešní studenti prudérní nejsou

Článek

Vysokoškolačky jsou také častěji dominantní a třetina z nich musí mít převahu nad mužem a ráda je při sexu v poloze nahoře. Čtvrtina studentů si krátí volné chvíle mezi přednáškami sexem a užívá si ho přitom až čtyřikrát denně.

Mezi oblíbené hazardy patří hraní na bubínky a řízení automobilu po dálnici přímo při souloži. Jiní si libují v sexu na trávníku v univerzitním parku či na parkovišti.

Nejhoršími zkušenostmi studentů jsou nepříjemná překvapení, například když se z krásné dívky vyklube muž či když romantickou soulož přeruší stará bytná.

Výsledky průzkumu na britských vysokých školách otiskla Univerzita ve východní Anglii.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám