Hlavní obsah

Ženy ve znamení Kozoroha mají spoustu potenciálních partnerů

Novinky, Michaela Cmíralová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Největším snem a touhou žen ve znamení Kozoroha je být úspěšné, patřit mezi smetánku a nechat se za své úspěchy poplácávat po zádech svými obdivovateli. Nejsou ale naivní a nečekají, že jim to všechno samo spadne do klína. Jsou ochotné hodně obětovat a za svůj cíl tvrdě bojovat. Ví, že nic není zadarmo, ale nevadí jim to. Kozorožky jsou totiž dříči.

Kate Mossová, nejznámější supermodelka ve znamení kozoroha, která svedla i Johnnyho DeppaVideo: Novinky

 
Článek

Je to velmi disciplinované znamení, je spolehlivé, tvrdohlavé a úspěch si tak umí nejen získat, ale také si ho udržet. Kariéra je pro kozoroha to hlavní, nikdy se mu proto nestane, že by dal přednost romantické lásce. Partnera si vybírá vždy velmi zodpovědně. Svůj úspěch rozhodně nevymění za chvilkové poblouznění.

Žena ve znamení Kozoroha umí být dobrou přítelkyní, ráda vám vyjde vstříc, pomůže, poradí. Ovšem jen do té chvíle, dokud ji nezačnete ohrožovat. Hlavně se nesnažte být úspěšnější a také kozorohy nežádejte o peníze, v tomto ohledu štědří nejsou.

Kozorozi mají partnera rádi pod kontrolou

Jestli něčím pohrdají, je to lenost, nezodpovědnost a lehkovážnost. Kozorozi mají rádi věci pod kontrolou a to včetně partnera.

V lásce potřebují především důvěru, loajalitu, čest a upřímnost. Kozorozi nesnáší lež. Zalžete-li jim, už vám jen tak neuvěří. Také vyžadují, aby partner sledoval stejné cíle jako oni, a tím je dostat se ve společenském žebříčku co nejvýš. Partnerovi mají ale také co nabídnout, a to především oporu a loajalitu.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová

Kozorozi nejsou příliš rozjaření a veselí. Smysl pro humor ale mají, i když spíše sarkastický. Mnohdy si vybírají partnery, kteří v sobě mají hodně ohně a kteří je dokážou trochu rozproudit a rozesmát.  Nesmírně si potrpí na tradice, svátky či výročí. Pokud zapomenete na narozeniny své drahé Kozorožky nebo jiné důležité datum, tak máte problém.

Žena ve znamení kozoroha je pracovitá a pilná. Domácnost udržuje čistou až sterilní a bohužel ne vždy ráda vaří. Často si navíc potrpí na zdravou stravu. S omáčkou a knedlíky u ní nepochodíte, spíš vám nabídne cizrnu a salát. Ale pozor, kozorozi bývají mlsní.

Pro muže: jak tuto ženu sbalit 

Pokud máte v hledáčku zrovna nějakou tu kozorožku, předveďte se jí jako cílevědomý, spolehlivý a pracovitý muž. Plusem je i to, pokud máte štěstí a pocházíte z dobré rodiny, kde dbají na vzdělání a nemají nouzi o peníze. Pokud ne, nic není ztraceno. Přesvědčte ji, že máte potenciál a že i přesto, že teď se v penězích a uznání netopíte, jste schopní to někam dotáhnout. Problém nastává, když v tomto ohledu její očekávání nesplníte.

Jaká znamení jsou pro ženy i muže ve znamení Kozoroha ta pravá 

Podle teorie živlů. Kozoroh patří mezi ta šťastná znamení, která mají z čeho vybírat. Nehodí se k nim jen dvě znamení, jak tomu bývá zvykem, ale hned čtyři. Mohou se rozhodovat mezi pannami, býky, rybami a štírem.

Foto: Profimedia.cz

Kate Mossová

S pannami si budou rozumět především díky tomu, že toto znamení je vždy nechá zvítězit a nechá je velet. Nicméně panny jsou známé pro své puntičkářství a kritičnost a právě tyto vlastnosti by občas mohly vyvést z míry i racionálního kozoroha.

Co se býků týče, jde většinou o stabilní a klidné spojení. Oba se velmi dobře shodnou na svém základním cíli, být dobře zajištěni. Samozřejmě především materialisticky. Býk si ale čas od času rád pohoví a právě tady se obě znamení občas střetávají. Kozorohovi může býk připadat trochu pohodlný. Kozoroh totiž nemá nikdy hotovo, úspěch je podle něj něco, na čem se musí stále pracovat.

Z vodních znamení se ke Kozorohovi hodí Ryby a především Štír, který je stejně tak jako kozoroh velmi ctižádostivý a oba tak sdílí společné cíle, což je pro kozoroha základ. Díky tomu, že jsou oba velmi vytrvalí a mají pevnou vůli, jsou spolu téměř neporazitelní.

Rak, jakožto poslední z vodních znamení, není pro Kozoroha vhodnou partnerskou volbou. Oba v sobě navzájem vidí své negativní vlastnosti, urážejí se na sebe a jejich vztah je tak příliš komplikovaný.

Ohnivá znamení jako je Střelec, Beran a Lev se ke Kozorohovi nehodí. Oheň je stále nadšený, potřebuje v životě vzrušení a nebaví ho pravidla ani rutina, která Kozoroh naopak vyhledává. Oheň může ale zemská znamení velmi inspirovat, tady ovšem záleží jen na tom, nakolik je země ochotná naslouchat.

Podle teorie planetárních vládců. Kozorohovi kraluje Saturn. Proto si velice dobře rozumí s dalším znamením, kterému vládne ta samá planeta, a to sice s vodnáři. Tady ovšem pozor, existují i vodnáři, jejichž planetárním vládcem je Uran. Rozdíl poznáte snadno, saturnští vodnáři jsou velmi zodpovědní, zatímco ti uranští jsou spíše rozevlátí bohémové.

Spojení první kategorie Vodnář - Kozoroh funguje výborně. Vodnář je nápaditý a má spousty dobrých plánů na to, jak vydělat a zvýšit si osobní prestiž. Párů Vodnář-Kozoroh je poměrně dost a jde o trvalé a pevné vztahy. Oba dva jsou samostatní, nevěsí se jeden druhému na krk a prostě si rozumí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám