Hlavní obsah

Pod moderní stromeček patří i dárky pouze pro dospělé

Londýn

Vánoce již nejsou jen o tradicích, ale i o trendových dárcích, jejichž součástí jsou i erotické hračky. Letošní rok bude ve znamení sezónního zboží – tedy hraček s vánočními motivy. Od vibrátorů v podobě Santa Klause po vánoční ponožku navlékanou na penis. Vánoce jsou přeci obdobím klidu a pohody. To vše blahodárně působí na sexualitu člověka a zvyšuje libido – tedy pohlavní chuť.

Foto: Profimedia.cz

Vánočním erotickým hračkám dominuje červená barva.

Článek

Erotické hrátky na Štědrý večer může zpříjemnit také vánoční prádlo. Dámy mají na výběr z nepřeberného množství červených podprsenek a kalhotek s bílým kožešinovým lemem. Odvážní pánové si mohou obléknout tanga se sobí hlavou vpředu, která skvěle skryje a zvětší jejich výbavičku.

Vánočním erotickým hračkám dominuje červená barva. K dostání jsou celé červené sestavy s vánočním aromatickým olejem, červenými důtkami, červenou páskou na oči, červenými pouty a červeným vibrátorem.

Mezi humornější zboží – humor se sexem skvěle ladí – patří třeba pánská tanga v podobě obrovského vánočního cukrového špalku. Ten tvoří přední díl tohoto spodního prádla a propůjčuje muži velikost skutečně enormního mužství.

Přátele můžete potěšit červeným kondomem baleným se snítkou umělého jmelí. „Nikdy nevíte, v co polibek pod jmelím přeroste,“ vtipně glosuje nápis na kondomu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám