Hlavní obsah

Penélope Cruzová se sestrou představila svou vlastní módní kolekci

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Curych

Fashion Days v Curychu potěšily oko nejednoho milovníka módy. Opravdovou specialitou byla přehlídka švýcarské módní značky Charles Vögele, pro kterou navrhly modely známé herečky Penélope Cruzová a její sestra Mónica.

Článek

Fashion Days ve Švýcarsku byly světovou premiérou „Biaggini Violet“ – kolekce Penélope a Móniky Cruzových, kterou obě v uplynulých měsících navrhly. Již od počátku spolupráce se švýcarskou módní značkou bylo jejich přáním navrhnout vlastní kolekci.

„Penélope a já máme osobitý styl, který podtrhuje naši osobnost. Šaty o vás mnohé prozradí. Milujeme módu. Moci navrhnout tuto kolekci je pro nás darem,“ uvedla Mónica, která se sestrou navrhovala střihy, vybírala materiály, dohlížela a upravovala každý jednotlivý model tak, aby odpovídal jejich představám.

Penélope a Mónica navrhly večerní kolekci 40 outfitů zahrnující i dlouhé večerní róby, úchvatné koktejlové oblečení a malé černé. Z barev kladly důraz na klasickou černou, sytě červenou a teplé tóny zelené. Avšak i díky tónům modré či sněhově bílé se kolekce nese v přímořském duchu.

Hitem léta budou podle známých sester lněné materiály, úplet s příměsí viskózy, nejjemnější bavlna a materiály s příměsí hedvábí. Létu budou vládnout neutrální tóny šedé v kombinaci s meruňkovou a tělovou barvou.

Outfity sester Cruzových budou dostupné ve vybraných obchodech švýcarské módní značky. Na jaro 2011 se už nyní začíná chystat kolekce jaro/léto, za kterou také stojí známé sestry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám