Hlavní obsah

Nová aplikace v chytrých telefonech hlídá slevy v supermarketech

Šetříte a nechcete zbytečně utrácet za věci a především potraviny víc, než musíte? Pak právě vám je určena nová aplikace do chytrých telefonů Kupi.cz. Naprosto nahradí veškeré letáky a navíc ji budete mít vždy při ruce. Další výhodou aplikace je i možnost porovnání cen v řetězcích a na základě čárového kódu tak zjistit, kde konkrétní věc lze koupit nejlevněji.

Foto: Profimedia.cz

Šetření teď může být mnohem snadnější.

Článek

Nová bezplatná aplikace Kupi.cz vám také během vteřiny poradí, jak daleko to máte do obchodu s nejlepší cenou, a pozná, jestli je akce opravdu tak výhodná, jak se tváří. Stačí v obchodě naskenovat čárový kód.

Aplikace vám poradí i přímo v obchodě. Až zas jednou budete stát před regálem se super akcí a nebudete si jisti, zda je vážně tak úžasná, prostě vyfoťte čárový kód zboží. Hned se dozvíte, za jakou cenu je daný produkt obvykle k mání i za jakou cenu byl v poslední době nejlevněji. Hned víte, jestli můžete cenové akci, na kterou se zrovna díváte, důvěřovat.

Aplikaci si navíc snadno přizpůsobíte na míru. Ujíždíte na zdravé stravě, která bývá často předražená? Nastavte si hlídání oblíbených produktů nebo rovnou celé kategorie Zdravá výživa. Ze širokého seznamu si navíc můžete vybrat sledování jen těch obchodů, ve kterých opravdu nakupujete.

Aplikace je určena pro chytré telefony s operačním systémem Android a je zdarma, verze pro iOS (telefony Apple) bude k dispozici do konce letošního roku.

Stáhnout si ji můžete ZDE!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám