Hlavní obsah

Metropolitní kongres paliativní péče 2022

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Magistrát hl. m. Prahy organizuje ve čtvrtek 2. června 2022 2. ročník zdravotnického kongresu, tentokrát s názvem Metropolitní zdravotnický kongres paliativní péče 2022. Vystoupí na něm mimo jiné ředitel Ústavu zdravotních informací a statistiky Ladislav Dušek a primář Kliniky paliativní medicíny Všeobecné fakultní nemocnice v Praze a 1. LF UK Ondřej Kopecký, který je zároveň předsedou České společnosti paliativní medicíny ČLS JEP.

Foto: ČTK

Metropolitní zdravotnický kongres paliativní péče

Článek

Hlavním smyslem letošního kongresu je snaha o vytvoření prostoru pro reflektování současné situace, sdílení zkušeností s představiteli jiných krajů a hledání řešení, zdrojů i synergie pro další rozvoj paliativní péče. Kongres bude zahájen v 08:15.

Řečníci se budou věnovat paliativní péči a zdravotně sociálnímu pomezí, paliativní péči v terénu, podpůrné a paliativní péči u dětských pacientů a dalším výzvám v této oblasti. Zájemci se následně budou moci zapojit do diskuse.

Kongres volně navazuje na loňský 1. ročník akce, který nesl název Výzvy pražského zdravotnictví aneb Metropolitní zdravotnický kongres.

Komerční sdělení

Reklama

Výběr článků

Načítám