Hlavní obsah

Jaké šaty si obléknout na novoroční oslavy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blížící se oslavy Nového roku si žádají speciální blyštivý outfit. Pokud si lámete hlavu nad tím, v čem letos vyrazíte do společnosti mezi své známé či kamarády, tak pro vás máme různé varianty, ve kterých budete vypadat neodolatelně.

Foto: archiv firmy

Outfit Marks & Spencer, info o ceně v obchodě.

Článek

Pokud hledáte střihově nejlichotivější šaty, pak zvolte ty ve tvaru písmena A. Skvěle schovají vetší bříško, boky či hýždě, a naopak vyzdvihnou dekolt či klíční kosti. Stačí si jen vybrat živůtek s výstřihem. Dámy, které se zase pyšní štíhlými nohami, mohou vsadit na kratší délku a zvolit decentní lodičkový výstřih. Výběr je jen na vás.

Foto: archiv firem

Zleva, Šaty, H&M, 1499 Kč. Sandálky, Zara, 999 Kč. Psaníčko, Zara, 499 Kč. Zlaté šaty, Lindex, 1399 Kč. Boty, Zoot, 4689 Kč. Psaníčko, Zara, 899 Kč. Šaty s krajkou, Cellbes, 1199 Kč. Psaníčko, Zara, 999 Kč. Boty, Zara, 1599 Kč.

Co se týče materiálů, ze kterých jsou šaty vyrobeny, letos je trendy zejména samet. Sametové šaty najdete ve všech cenových kategoriích a můžete si vybrat mezi střihem se stojáčkem, různě vyšívanými detaily či krajkou. Na nohy pak nezapomeňte obout nejlépe vysoké podpatky, které protáhnou celou siluetu a dodají na ženskosti. Pokud ale vysoké podpatky nemůžete či nechcete nosit, klidně zvolte elegantní balerínky do špičky či jednoduché kozačky.

Foto: archiv firem

Zleva, Cellbes, 1199 Kč. Mango, 899 Kč. Esprit, 2299 Kč, Kabelka, 369 Kč. Sandálky, Mango, 1299 Kč. Šaty se stojáčkem, F&F, 699 Kč, Kabelka, Mango, 1299 Kč, Boty, Zara, 1399 Kč.

Královsky modrá

Barvám se meze nekladou. Černé koktejlky jsou klasika, která se doma nikomu neztratí. V případě, že chcete lehce zaexperimentovat, vsaďte na královskou modrou barvu, která působí tajemně a zároveň rafinovaně. Barva nejlépe vynikne na zmíněném sametu, ale nebojte se sáhnout ani po flitrované variantě, ke které zvolte jen jednoduché jednobarevné doplňky.

Foto: archiv firem

Zleva, Šaty, Zoot, 896 Kč. Sandálky, Zoot, 3639 Kč. Šaty, H&M, 1999 Kč. Kabelka, Zoot, 599 kč. Lodičky, Zoot, 629 Kč. Šaty na jedno rameno Marks&Spencer, 2199 Kč. Kabelka, H&M, 799 Kč. Lodičky, Zoot, 1149 Kč.

Jde to i bez sukně

Myslíte si, že na večírek musíte vyrazit jen v šatech nebo sukni? Omyl! Vystačíte si i s klasicky střiženými kalhotami, či dokonce i černými džíny. Stačí jen přidat elegantní sako, které odvede veškerou práci za vás. Zvolit můžete buď klasické smokingové, nebo se můžete porozhlédnout po různých módních kouscích. Co třeba celostříbrné sako nebo to s nýty ve stylu luxusní značky Balmain?

Foto: archiv firem

Zleva, Stříbrné sako, 999 Linndex, Kalhoty, H&M, 999 Kč. Balerínky, 1299 Sako, H&M, 2999 Kč. Džíny, 1299 Kč. Lodičky, Answear, 1599 Kč. Sako, Zara, 1599 Kč, Kalhoty, Zara, 899 Kč. Kabelka, Marks&Spencer, 1199 Kč. Boty, H&M, 899 Kč.

Tím ale možnosti nekončí, naopak! Další variantou je zvolit elegantní top a k němu cigaretové kalhoty, k nim by ale neměly chybět podpatky. Pokud se vám nechce kombinovat jednotlivé kousky, klidně sáhněte po klasickém černém overalu, který stačí doplnit jednoduchými elegantními doplňky.

Nakonec pro vás máme variantu dlouhého huňatého svetru, který můžete nosit jako šaty. Zvolte k němu černé punčocháče a kotníčkové boty či kozačky nad kolena. Pro extra sexy vhled zvolte variantu s výstřihem do véčka a krajkovanou podprsenku.

Foto: archiv firem

Zleva, Kalhoty, Zara, 799 Kč. Top, H&M, 699 Kč. Boty, Zara, 1399 Kč. Overal, Lindex, 1599 Kč. Psaníčko, Cocinelle, info o ceně v obchodě. Boty, Högl, info o ceně v obchodě. Svetrové šaty, Zara, 1299 Kč. Podprsenka, H&M, 499 Kč. Psaníčo, Cocinelle

Reklama

Související články

Měkké dárky se letos nosí

Pamatujete si doby, kdy byly měkké dárky pod stromečkem spíše za trest? Jistě uznáte, že s přibývajícím věkem se mnohé mění. Oblečení se totiž hodí jako dárek...

Výběr článků

Načítám