Hlavní obsah

Měkké dárky aneb Ponožky už dávno nejsou za trest

Novinky, Eva Dvořáková

Nebojte se, že vánočním dárkem v podobě oblečení či spodního prádla něco zkazíte. Spíše naopak. V dnešní době už jsou takzvané měkké dárky pod stromečkem vítané. A to i díky vychytaným vánočním kolekcím.

Foto: Profimedia.cz

Ne pro všechny jsou měkké dárky pod stromečkem nepříjemným překvapením.

Článek

Ponožky? Dávno nejsou za trest

Ponožky už dávno nejsou strašákem mezi vánočními dárky. Přesně naopak. Kreativní duši jistě potěší speciální vánoční edice ponožek se soby, perníčky, nebo speciální huňaté kousky či plyšové nazouvací ponožky ála přezůvky.

Jako vtipný dárek pro blízké či kamarádky jsou například i spodní kalhotky s motivem koček. Takový dárek je praktický, moc nestojí a zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Teenagery potěšíte například veselými ponožkami ve speciální dárkové krabičce se sněhulákem a sobem, nebo ponožkami ve tvaru nanuku či vánoční ozdoby.

Foto: Archiv firem

1. Reserved, 299 Kč. 2. Reserved, 199 Kč. 3. Topshop, 128 Kč. 4. Reserved, 199 Kč. 5. Reserved, 199 Kč.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 149 Kč. 2.-5. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Nožky v teple

Dalším praktickým a ceněným dárkem jsou rozhodně vyteplené zimní přezůvky, které ocení nejedna praktická žena. Protože co je horšího, než když v zimě zebou nohy? Pokud víte, že si vaše drahá polovička, maminka, babička nebo sestra stěžuje na chlad od nohou, chybu dárkem v podobě veselých ponožek a teplých bačkor rozhodně neuděláte.

Foto: Archiv firem

1. Crocs, 1520 Kč. 2. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. 3. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. 4. Crocs, 899 Kč.

Univerzální svršek

Svetrů není nikdy dost. Na podzim, v zimě ani na jaře. Jde o velmi univerzální a na mnoho příležitostí využitelný svršek, který rozhodně nesmí ve skříni chybět. Vyberte proto huňatý a pletený pro milovnice pohodlí, nebo svou pozornost zaměřte spíše na mikiny z teplejších materiálů, které potěší spíše sportovně založené ženy.

Foto: Archiv firem

1. Mohito, info o ceně v obchodě. 2. Kama, 3390 Kč. 3. Lindex, 2199 Kč. 4. Lindex, 999 Kč.

Pohodlné pyžamo

Koho by pod stromečkem nepotěšilo krásné a pohodlné pyžamo? Možná jej neocení pubertální dcera, nicméně čím dál více lidí si potrpí na kvalitním, či alespoň slušivém spacím úboru. V praxi je to tak, že se nám za krásný, nicméně ne vždy úplně nejlevnější kousek nechce příliš utrácet. Proto je jeho darování vítané s otevřenou náručí.

Foto: Archiv firem

1. Takko, 498 Kč. 2. Cellbes, 999 Kč. 3. Reserved, 699 Kč. 4. Dorothy Perkins, Zoot, 879 Kč.

Župan ocení všichni

To samé platí i o županech. Reklamy s oblibou ukazují, jak si dva mladí, krásní lidé v županech vychutnávají kávu. Jenomže reálně na to čas příliš není a župany oblékáme spíše večer, po koupeli, na sledování televize. Stejně jako pyžamo je obměňujeme spíše výjimečně. Nicméně jde o typ měkkého dárku, který nikdo nepřijme s nevolí.

Foto: Archiv firem

1. Tchibo, 799 Kč. 2. Dorothy Perkins, 699 Kč. 3. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. 4. F&F, 649 Kč.

Pro novopečené rodiče

Máte známé, kteří s příchodem Vánoc či Nového roku očekávají narození potomka? Anebo už mají malý uzlíček štěstí doma? Pak si s dárkem nemusíte příliš lámat hlavu. Ač jistě novopečení rodiče mají svých potřeb pro miminko dost, pro ostatní není nic snadnějšího než vybrat originální dárek pro nového člena rodiny. ´Zabijete´ tím, jak se říká, dvě mouchy jednou ranou.

Foto: Archiv firem

1. Bačkory pro novorozence, Lindex, 179 Kč. 2. Punčochy, Happy Socks, 419 Kč. 3. Spací fusak, H&M, 699 Kč. 4. Sada 2 ponožek, Happy Socks, 279 Kč. 5. Ručník, Lindex, 449 Kč.

Na muže nezapomínejte

Co se mužů týče, ani u nich rozhodně neuděláte chybu, pokud je podarujete originálním vánočním měkkým dárkem. Pokud má váš partner či tatínek smysl pro humor, pořiďte mu vánoční svetr s vtipnou tématikou. Co na tom, že ho oblékne maximálně jen jednou za rok. Vánoce jsou svátkem míru a pohody, proto takový dárek jistě každý správný chlap přijme s úsměvem.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 399 Kč. 2. Tchibo, 599 Kč. 3. Jack&Jones, Zoot, 1129 Kč. 4. Kama, 5790 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám