Hlavní obsah

Muž v Malajsii nacpal kočky do praček, nepřežila ani jedna

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřesný případ zachytily bezpečnostní kamery v jedné z prádelen v malajsijské metropoli Kuala Lumpur. Nejmenovaný muž tam strčil tři kočky do praček a zvířata tím usmrtil. Policie později muže zadržela, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nastrkal do praček tři kočky. Ani jedna nepřežilaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Nejmenovaný muž v neděli v prádelně nastrkal tři kočky do praček a následně stroje zapnul. Ani jedno ze zvířat kruté zacházení nepřežilo.

Mrtvé kočky později objevila další z návštěvnic prádelny a ohlásila případ na policii. Ta podle záběrů z bezpečnostních kamer dohledala viníka a zadržela jej. Má se jednat o místního bezdomovce.

Lvímu mláděti lámali tlapy, aby neutíkalo od turistů lačnících po selfie

Cestování

„Informaci jsme dostali od náhodné ženy, která si chtěla vyprat prádlo, místo toho ale v pračkách objevila tři mrtvé kočky,” uvedl policejní vyšetřovatel Arifai Tarawe.

Pokud se obvinění z týrání zvířat potvrdí a muž bude odsouzen, hrozí mu až tříletý pobyt za mřížemi a pokuta ve výši až 100 tisíc malajsijských ringgitů (550 tisíc korun). K podobnému případu došlo už v roce 2018. Tehdy byl viník odsouzen ke 34 měsícům vězení a pokutě 40 tisíc ringgitů (220 tisíc korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám