Hlavní obsah

Muž s nožem útočil ve veřejné knihovně ve Vancouveru. Jeden mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver

Jeden člověk zemřel a několik dalších utrpělo zranění při sobotním útoku nožem na severu kanadského Vancouveru. S odvoláním na místní média a úřady o tom informují agentury Reuters a AFP. Policie vzala do vazby podezřelého, vyšetřovatelé se domnívají, že útočil sám.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Útočník s nožem zabil ve Vancouveru jednoho člověkaVideo: Reuters

 
Článek

Dějištěm násilí se odpoledne místního času stala veřejná knihovna na předměstí metropole Britské Kolumbie. Policie hlásila oběti uvnitř budovy i před ní, o motivu útoku ihned jasno neměla. Nejméně šest lidí kvůli němu bylo hospitalizováno.

Teror ve Švédsku: Útočník s nožem zranil osm lidí

Evropa

„Jedna z obětí přišla o život,” řekl následně AFP kriminalista Frank Chang. Totožnost zemřelé osoby ani zraněných nepřiblížil. „Můžeme říct jen to, že to je absolutně šokující,” řekl.

Po zatčení jedné osoby policie uvedla, že veřejnosti již v souvislosti s daným incidentem nehrozí žádné nebezpečí, neboť „se zdá, že to byl jediný podezřelý”. Strážci zákona dodali, že pátrají po "potenciálních dalších obětech".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám