Hlavní obsah

Dceru i manželku jsem oživoval, byly fialové a flekaté, řekl muž v Egyptě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český turista Petr Kramný, který na dovolené v Egyptě přišel o manželku a dceru, poskytl rozhovor, v němž podrobně popsal den a noc, na jejímž konci našel obě mrtvé. Popsal, jak dceru oživoval a současně na manželku křičel, ať mu pomůže, že se něco stalo. Žena ale byla také mrtvá. Rozhovor poskytl televizi Nova.

Foto: titanicpalace.com

Část hotelového komplexu Titanic Palace v egyptské Hurghadě

Článek

„Dcera byla ledová, flekatá, fialová. Řval jsem na manželku, že se něco stalo, dceru jsem oživoval, dával jsem jí umělé dýchání, přitom jsem řval na manželku, pak jsem ji otočil, měla otevřené oči a taky byla celá fialová, tak jsem ji taky oživoval, pak jsem vyběhl na chodbu a bouchal na první dveře,“ popsal muž.

Pak prý zvládl zavolat matce, a jakmile ho vyvedli ven, tak se zhroutil.

Celý předchozí den rodina strávila na pokoji, protože jim bylo špatně, žena a dcera nevyšly, protože měly průjem a zvracely. Muž se prý vzdálil dvakrát, jednou na pár sekund, když mu pokojová služba přinesla vodu, a podruhé asi na sedm minut, když šel načepovat další.

Když voda docházela, chtěl po manželce, aby zašla pro další. „Ona říkala, že ne, že je jí špatně, já říkám, že je mi stokrát hůř, ale i přesto jsem se asi po hodině odebral pro vodu,“ řekl muž.

Přišlo mu divné, že je voda smíchaná s kolou

Když pak v noci chtěl pít, vzal si lahev do postele, kde ženy ležely, a zdálo se mu, že je naředěná colou, což mu přišlo divné. Přesto vodu vypil.

Muž sice dostal zpět svůj pas, ale nesmí z Egypta vycestovat. Podle egyptských lékařů byly ženy otráveny, jakým způsobem, ale není jasné.

Muž se ohradil proti obviněním, že by stál za smrtí rodiny. „Nevím, co za tím mohlo být, nikdy bych jim neublížil.”

Nejasné úmrtí
České turistky zemřely v hotelovém pokoji minulý týden v noci na úterý. Zemřelé ženě bylo 36 let a její dceři osm. Předtím údajně celá rodina trpěla střevními problémy. Mrtvé nalezl jejich otec, respektive manžel, který byl následně rovněž hospitalizován a lékaři mu vypumpovali žaludek. Nejdříve se spekulovalo o otravě z jídla, jak ale uvedl ředitel nemocnice v Hurghadě, na žaludky žen musel působit silný jed, který nejspíš požily v nápoji.
zdroj: ČTK

Reklama

Výběr článků

Načítám