Hlavní obsah

Čínské novomanžele při svatebním focení strhl příliv do vody. Nevěsta nepřežila

Novinky, Michal Sobotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wen-čou

Tragicky skončilo středeční focení novomanželů na břehu Jihočínského moře ve městě Wen-čou v provincii Če-ťiang. Silné přílivové vlny totiž strhly manželský pár společně s fotografem a stylistou do vody. Ženich incident přežil, nevěsta a stylista už tolik štěstí neměli. Fotograf je nezvěstný, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Novomanžele při focení svatebních fotografií smetla v Číně vlna, nevěsta nepřežilaVideo: Reuters

 
Článek

Ze záběrů, které pořídil někdo z přítomných na břehu, je patrné, jak se jeden člověk snaží bojovat s vlnami, a nakonec se dostane na útes. Jedná se zřejmě o ženicha, kterému se další osoba pokouší pomáhat z pevniny.

Ženu napadl roj včel. V nemocnici jí vytáhli přes 400 žihadel

Koktejl

Po příjezdu záchranářů jsou na o něco klidnější hladině vidět záchranné čluny a lodě, které se vydaly pátrat po zbylých třech lidech. Dva z nich – nevěstu a stylistu – nakonec našly bez známek života. Fotografa se nepodařilo nalézt.

U Japonska se během tajfunu ztratila nákladní loď. Našli jediného člověka

Svět

Ačkoli je příliv a odliv vyvoláván gravitačním působením Měsíce, vysoké vlny nejspíš měl za následek tajfun Maysak, který se prohnal Jihočínským mořem kolem Japonska směrem na Korejský poloostrov. Poblíž ostrova Amami Óšima se v tajfunu dokonce ztratila nákladní loď i s posádkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám