Hlavní obsah

Indka uřízla penis sousedovi, který po ní loudil sex

Sedmačtyřicetiletá Indka uřízla penis svému o 20 let mladšímu sousedovi, který ji neustále obtěžoval. Pak ho ale odvezla do nemocnice, aby mu zachránila život. S odvoláním na místní policii o tom ve čtvrtek informovala agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mladý soused ženu sváděl k pohlavnímu styku, přestože je vdaná a má dvě děti. Dokonce řekl jejímu manželovi, že je do ní zamilovaný, což vedlo k hádkám mezi manželským párem. Proto se žena rozhodla požádat o pomoc dva neupřesněné společníky, s jejichž přispěním muže přemohla a zbavila mužství.

Sexuální loudil v nemocnici v kritickém stavu podstoupil operaci a nyní je jeho stav již stabilizovaný, upřesnila policie, která ženu i její dva spolupachatele zatkla. Jako důkazy policie zabavila nůž a zbytky odděleného údu.

V Indii nejde o nijak ojedinělý případ. V roce 2017 uřízla Indka penis muži, který se ji pokusil znásilnit. V posledních letech se v Indii začíná čím dál tím otevřeněji mluvit o značně rozšířeném problému sexuálního násilí. Podle oficiálních statistik bylo v roce 2016 oznámeno více než 100 znásilnění denně.

Reklama

Výběr článků

Načítám