Hlavní obsah

Další otřesné znásilnění v Indii. Pachatelé oběti po činu přejeli hlavu autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díllí

V Indii došlo k dalšímu případu hromadného znásilnění a brutální vraždy. Spolu se šesti dalšími muži se ho měl dopustit zhrzený mladík, jenž měl pocit, že mu dívka citově ublížila. Po útoku muži dívce přejeli hlavu autem, aby znemožnili identifikaci, a její ostatky předhodili psům. V pondělí o tom informoval britský deník The Daily Mail.

Foto: Novinky

Indický policista. Ilustrační foto

Článek

„Posmrtné ohledání ukázalo, že byla nejspíš omámena sedativy v limonádě. Předpokládáme, že byla znásilněna a zavražděna poté, co upadla do bezvědomí. Měla drasticky roztříštěnou hlavu a zlámané kosti,” cituje britský list policejní zdroje.

K vraždě dívky podle britského listu došlo ve městě Sonipat v indickém svazovém státě Harijána na severu země. Vrahové ale její ostatky pohodili v 50 kilometrů vzdáleném Rohtaku. Patolog konstatoval, že byla oběť před smrtí mučena.

Ke znásilnění a brutální vraždě došlo jen několik dní poté, co indický nejvyšší soud odsoudil k smrti čtyři pachatele hromadného znásilnění z Dillí. To tehdy vyvolalo celonárodní debatu o sexuálně motivovaném násilí na ženách a vedlo ke zpřísnění legislativy.

Miloval jsem ji... a zabil cihlou

Indická policie pachatele znásilnění dopadla v sobotu. Zhrzeného mladíka, který útok na dívku inicioval, strážci zákona identifikovali jako Sumita Kumara. Podle rodiny se mstil za to, že si jej zavražděná nechtěla vzít, protože neměl práci. Vtrhl proto k ní domů a spolu s komplici ji unesl v autě. Policii už se Kumar přiznal.

„Byl jsem do ní zamilovaný a ona mě také milovala. Pohádali jsme se a já ji zabil cihlou,“ vysvětloval podle Daily Mailu Kumar strážcům zákona. Fakt, že byla oběť omámena a pachatel si přizval komplice, ale svědčí o tom, že vše se patrně seběhlo jinak.

Znásilnění jsou v Indii velmi častá a ze statistik vyplývá, že až v 90 procentech případů oběti útočníka znají.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám