Hlavní obsah

Žena v Nitře zapalovala benzin přímo na čerpací stanici

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze stojanů na čerpací stanici na Bratislavské ulici v Nitře vylévala mladá žena benzin na dlažbu a zapalovala ho. K většímu výbuchu naštěstí nedošlo a 26letá žena byla následně zadržena.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Slovenská policie na sociální síti uvedla, že za trestný čin poškozování a ohrožování provozu všeobecně prospěšného zařízení hrozí ženě jeden až pět let vězení.

Slovensko bude restrikce uvolňovat od středy

Koronavirus

Na záběrech bezpečnostní kamery je vidět, jak žena postupně přistupuje ke stojanům, lije benzin na dlažbu, zapaluje ho a pak před plameny uskočí. „Mladá žena z dosud nezjištěných příčin vylila na dlažbu z několika stojanů asi po 30 litrů benzinu a zapalovala ho,” konstatovala slovenská policie.

Na místo činu okamžitě vyrazilo několik hlídek policie a hasiči. „Žena byla zadržena bezprostředně po činu členy nitranské pohotovostní motorizované jednotky. Na policejním oddělení s ní byly vykonány procesní úkony,” dodala policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám