Hlavní obsah

Ve Filadelfii zlynčovali únosce auta s třemi dětmi

– Filadelfie

Ve Filadelfii zemřel ve čtvrtek v nemocnici 54letý Eric Hood, který o dvě hodiny dříve před pizzerií sebral auto, ve kterém byly tři děti ve věku sedm měsíců, osmnáct měsíců a pět let. Dav ho dopadl a zlynčoval. Život mu nezachránil ani rychlý převoz do nemocnice, uvedla policie.

Foto: Profimedia.cz

Filadelfský policista u svého vozu. Ilustrační foto.

Článek

Pětadvacetiletá matka tří dětí zastavila kolem 21.15 hyundai před pizzerií ve čtvrti Strawberry Mansion, napsal list The Philadeplhia Inquirer. Šla tam za svým partnerem a otcem dvou ze tří svých dětí. Klíčky ze zapalování nevytáhla, a dokonce nechala běžet motor. Toho využil zloděj a autem i s dětmi ujel.

Rodiče i s dalšími lidmi se ho jali pronásledovat. Zloději se stalo osudným, že uvázl v zácpě, uvedla stanice NBC. Nakonec byl dostižen oběma rodiči i dalšími lidmi, kteří ho bili.

Hood v nemocnici podlehl ve 22.05 vážným zraněním hlavy, která při bití utrpěl.

Rodiče propustili

„Zloděje vytáhli z auta. Pěšky utíkal přes půl bloku. Pak ho přítel chytil a došlo k fyzické potyčce,“ řekl policejní inspektor Scott Small. Přítelem měl na mysli otce dvou mladších dětí. Do potyčky mezi zlodějem a otcem se zapojili další lidi, kteří zbili Hooda do bezvědomí.

Oba rodiče, kteří zůstali na místě činu, skončili ve vazbě, kde byli vyslechnuti a posléze propuštěni. Děti neutrpěly žádná zranění, uvedl server Daily Beast. Byly předány dalším příbuzným.

 Policie má video

V pondělí ještě nebylo rozhodnuto, zda bude někdo obviněn, ale policie má k dispozici záznam z bezpečnostní kamery, kdo všechno se na bití podílel. „Video je jasné. Já bych povzbudil všechny, kteří se do napadení zapojili, aby vystoupili. Myslím, že je mnohem lepší, když se oni spojí s námi, než když je budeme kontaktovat my,“ uvedl policejní kapitán Jason Smith podle britského listu Metro.

Ubitý Hood měl dlouhý trestní rejstřík a byl už 24krát zatčen a odsouzen. Taky byl závislý na drogách a alkoholu. Policie čeká na výsledky toxikologického testu, který ukáže, zda byl v době únosu a krádeže auta pod vlivem návykových látek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám