Hlavní obsah

V Londýně pátrají po nezvěstné Češce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Londýnská policie hledá 32letou Češku, která je již dva týdny nezvěstná. V pátek policie vyzvala veřejnost, aby jí s pátráním pomohla, uvedl bulvární deník The Sun. Kontaktováni už byli i příbuzní ženy v České republice, ti o ní ale rovněž nemají žádné informace.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Češku, která bydlí ve čtvrti Camberwell na jihu Londýna, naposledy viděli v neděli 28. listopadu večer, když odcházela z práce.

Na sobě tehdy měla zelený kabát a s sebou červený batoh. Její zmizení nahlásili v pátek 3. prosince kolegové ze zaměstnání, kteří o ni měli starost.

„Máme čím dál větší obavy o její stav,“ uvedl představitel londýnské policie Clair Kelland.

Policie našla chlapce, který zmizel z domácí karantény v Liberci

Krimi

„Její zmizení neodpovídá jejímu charakteru a rodina a přátelé se pochopitelně velmi obávají. Policisté pracují tvrdě ve snaze ji najít,” dodal superintendant, který má na starosti oblast Camberwellu.

Ke spolupráci vyzvala veřejnost také poslankyně za obvod Camberwell a Peckham Harriet Harmanová. O víkendu vyvěsí plakáty s její podobu u ulic Kimpton a Elmington. Výzvu s žádostí o pomoc zveřejnila i na sociální síti.

V souvislosti se zmizením policisté zadrželi jednoho muže. Ten zůstává podle televize Sky News ve vazbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám